PeristeriNews.gr
Ζώδια

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015, κρίσιμη καμπή


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο έριδες και έχθρες του παρελθόντος αλλά και να σου δημιουργήσει ισχυρές συναισθηματικές πιέσεις, ικανές να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κάνεις ένα γενναίο «ξεκαθάρισμα» στον επαγγελματικό τομέα, είτε αυτό αφορά στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, είτε κάποια πρόσωπα που δεν σου κάνουν πια.

Ερωτικά

Μπορεί να στενοχωρηθείς από σχόλια και κριτικές, είτε για το άτομο σου, είτε για την σχέση σου αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με «κατ’ επάγγελμα» συκοφάντες. Απλά, κατάγραψέ τους για να τους έχεις στα… υπόψιν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μια μάλλον δυσάρεστη είδηση μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς πολλά γύρω από τις πραγματικές αξίες της ζωής. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου αλλά και στην απώλεια κάποιων σημαντικών εγγράφων ή αρχείων γι’ αυτό καλού-κακού κράτησε αντίγραφα.

Ερωτικά

Μάλλον έχεις την τάση να ελέγξεις τα πράγματα τόσο πολύ, ώστε δεν αφήνεις περιθώριο για οτιδήποτε αντιβαίνει στα σχέδια ή τις αρχές σου. Όλη αυτή η «δυσκαμψία» όμως, δεν σε βοηθά να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, μέσω μιας αποζημίωσης ή κληρονομιάς. Από την άλλη πλευρά όμως ίσως σε επιβαρύνει ψυχολογικά λόγω κάποιων δύσκολων καταστάσεων στη ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Σε κάθε περίπτωση δες με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, ακόμη κι αν στην παρούσα φάση η καθημερινότητά σου δείχνει κάπως «γκρίζα».

Ερωτικά

Αν περιμένεις τα πράγματα να έχουν μια «φυσιολογική» εξέλιξη, μάλλον… έχασες! Απροσδόκητα περιστατικά και ποικίλες προκλήσεις θα κάνουν την ζωή σου πολύ πιο ενδιαφέρουσα και το μόνο ερωτηματικό είναι το αν και πώς θα συμμετάσχεις σε όλα αυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα σε ωθεί να θυμηθείς και να επανεξετάσεις μια υπόθεση του παρελθόντος, με σκοπό φυσικά να εντοπίσεις τα αρχικά αίτια μιας τρέχουσας «δυσλειτουργίας» κι όχι να κολλήσεις σε αυτήν. Παράλληλα, η έντονη συναισθηματική σου φόρτιση ίσως προκαλέσει «τριβές» στην σχέση με έναν δικό σου άνθρωπο ή έναν συνεργάτη σου, που μάλλον θεωρεί τις αντιδράσεις σου υπερβολικές.

Ερωτικά

Η ανάμιξή σου σε υποθέσεις άλλων και ιδίως των οικείων σου, μπορεί να σε κρατήσει επαρκώς απασχολημένο/η αλλά η κατάσταση είναι τόσο ασταθής και μεταβλητή που δεν είναι διόλου απίθανο κάποια στιγμή να γίνεις κι εσύ μέρος του προβλήματος!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τις οικονομικές και επαγγελματικές σου βλέψεις, αρκεί να έχεις κι εσύ την πρόθεση να αφήσεις πίσω σου πολιτικές και τεχνικές που αποδείχτηκαν ανεπαρκείς στην πράξη. Παράλληλα, ίσως ωφεληθείς από τις απώλειες άλλων ή εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία για να αποκτήσεις σε πολύ χαμηλή τιμή κάτι που σου χρειάζεται άμεσα.

Ερωτικά

Οι συνθήκες ευνοούν τις επιδιώξεις σου κι αν πραγματικά το θέλεις, μπορείς να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που επιθυμείς και μάλιστα να δρομολογήσεις κάτι σοβαρό και διαρκές. Καλό είναι βέβαια να πάρεις και την… σύμφωνη γνώμη του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια πρόταση οικονομικού περιεχομένου, αφού είναι πιθανό να γίνεται εκ του πονηρού ή να κρύβει παγίδες. Παράλληλα, αν μια υπόθεσή σου φτάσει σε αδιέξοδο, απλά αποδέξου την «ήττα» σου και μην επιχειρήσεις να βρεις μια λύση «πάση θυσία» γιατί μπορεί να μπλέξεις με άτομα που στοχεύουν κυρίως στο να σε «απομυζήσουν».

Ερωτικά

Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η απόφαση που θα πάρεις μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον. Να θυμάσαι όμως ότι δεν θα πας πουθενά, αν πρώτα δεν επιλύσεις οριστικά τις εκκρεμότητές σου με το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις όλες τις πτυχές μιας οικογενειακής υπόθεσης, αφού φαίνεται ότι κάποιος/α προσπαθεί να χειραγωγήσει τα πράγματα επ’ ωφελεία του/της κι ίσως τελικά να μάθεις πολλά ύστερα από μια «εκ βαθέων» εκμυστήρευση. Παράλληλα μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο ή γενικότερα να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια!

Ερωτικά

Οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις δίνουν και παίρνουν, χωρίς να μπορείς να καταλήξεις ακόμη σε μια «ασφαλή» θέση. Κι από την στιγμή που το «αύριο» εξακολουθεί να είναι αβέβαιο δεν έχεις παρά να ζήσεις το «σήμερα», με όλη σου την ψυχή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να δικαιώσει τις απόψεις σου αλλά και τις επιφυλάξεις σου για πρόσωπα και πράγματα που έδειχναν πολύ καλά για να είναι αληθινά! Από εκεί και ύστερα όμως θα ήταν κρίμα να εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο σε ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνον τις προθέσεις των άλλων ή τις «υπόγειες» διαδρομές τους, αφού μπορεί να εγκλωβιστείς σε έναν φαύλο κύκλο καχυποψίας.

Ερωτικά

Μπορεί να πιστεύεις ότι έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θέλεις, η ίδια η ζωή όμως θα σε υποβάλλει σε δοκιμασίες, ώστε να πιστοποιήσεις του λόγου το αληθές! Αν πάντως είσαι (ακόμη) μόνος/η θα μπορέσεις να χαρείς… ελεύθερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μια υπόθεση του παρελθόντος, δημιουργώντας αναστάτωση τόσο στην οικογενειακή, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να «ξεσπιτωθείς» εξ αιτίας κάποιων εργασιών ή μιας έκτακτης κατάστασης. Παράλληλα όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εντοπίσεις τα αρχικά αίτια μιας «κακοδαιμονίας» ή κάτι θαμμένο.

Ερωτικά

Φαίνεται ότι ο άνθρωπός σου αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα κι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται την συμπαράσταση σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι δίπλα του και να τον εμψυχώσεις, ακόμη κι αν δεν θελήσει να σου εκμυστηρευτεί τι τον βασανίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, εντοπίζοντας πρώτα και κύρια κάποια άτομα που παίζουν έναν ύποπτο ρόλο στη ζωή σου και προσπαθούν να «στήσουν» καταστάσεις προς όφελός τους και στις δικές σου «πλάτες». Και παρότι ορισμένα από αυτά που θα μάθεις ή θα ανακαλύψεις δεν θα σου αρέσουν καθόλου, είναι βέβαιο ότι όλη αυτή η διαδικασία θα σε κάνει σοφότερο/η.

Ερωτικά

Βρίσκεσαι σε γόνιμη φάση αλλά οι επιτυχίες σου μπορεί να κάνουν κάποιον/α να ζηλέψει και να σου δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Φρόντισε τουλάχιστον να μην αποκαλύπτεις όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής, ακόμη και σε φίλους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε μια σειρά από εκμυστηρεύσεις ή αποκαλύψεις που θα σε βοηθήσουν να ερμηνεύσεις κάποιες «ανεξήγητες» καταστάσεις, είτε στην καθημερινότητά σου, είτε σε μια πιο πνευματική κατεύθυνση. Παράλληλα όμως είναι πιθανό να χάσεις κάποια πολύτιμα έγγραφα ή αρχεία, ενώ ίσως ταλαιπωρηθείς από προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά

Οι προκλήσεις συνεχίζονται κι αν έχεις την διάθεση για μια «περιπέτεια», το σύμπαν θα σου προσφέρει απλόχερα μια τέτοια ευκαιρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να πολεμήσεις γι’ αυτήν διεκδικώντας την πρωτοκαθεδρία!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος/η ακόμη και σε καταστάσεις που σε θίγουν προσωπικά, αφήνοντας διάχυτη μια μεγάλη απογοήτευση ή ένα αίσθημα προδοσίας. Παράλληλα όμως, ίσως επαναφέρει στο προσκήνιο μια συνεργασία του παρελθόντος, η οποία φαίνεται ότι έχει ακόμη πολλά να δώσει.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τους όρους του «παιχνιδιού» και να σε βάλει στον πειρασμό να κάνεις σχέδια που μέχρι χθες φάνταζαν απίθανα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μια ανάλογη «εμπλοκή» θα περιπλέξει την κατάσταση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment