PeristeriNews.gr
Editorial

Παραμυθένιος χριστουγεννιάτικος προορισμός το Περιστέρι


Κάθε Δεκέμβρη η καρδιά των Χριστουγέννων για όλα τα παιδιά, ή όλους όσους αισθάνονται παιδιά, χτυπά στο Περιστέρι που μετατρέπεται στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό!

Στο Περιστέρι, που ντύνεται με γιορτινή διάθεση, “πασπαλίζεται” από τη μαγεία των Χριστουγέννων με σκοπό να υποδεχθεί όλη την οικογένεια για να ζήσει τις δικές της παραμυθένιες στιγμές και να κάνει τα Χριστούγεννά της πολύ πιο φωτεινά!

 

Πρωταγωνιστές βέβαια οι μικροί μπόμπιρες που εντελώς δωρεάν έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με carousel, Λούνα Park, γιορτινά τρενάκια που ταξιδεύουν μέσα στη πόλη, ενώ στην 1η Παιδική Χαρά – 9 Μούσες, τους περιμένει το καραβάκι, το σπίτι του Άϊ Βασίλη, καθώς επίσης και η ωραιότερη Φάτνη της Αττικής!

Καθημερινά στην πλατεία Δημαρχείου, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα μικρά παιδάκια που θα έρχονται συνοδευόμενα από τους γονείς τους θα μπορούν να παίζουν διασκεδάζοντας με διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα, στα οποία συμμετέχουν ξωτικά, ανιματέρ και ζογκλέρ με φαντασμαγορικές στολές, ενώ πλούσιες συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις ταξιδεύουν σε τόπους μαγικούς το κοινό που παρακολουθεί με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, “απασφαλίζοντας” συναισθήματα και “απενεργοποιώντας” ηλικίες…

Αλλά και οι γονείς όμως μπορούν να απολαύσουν την γλυκιά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πίνοντας ένα καφέ, σε κάποιο από τα μαγαζιά που έχουν στολιστεί κι αυτά σε κάθε δρόμο, πιο εντυπωσιακά από ποτέ.

Υπάρχει τόση ομορφιά και ζεστασιά που θα έλεγες ότι το Περιστέρι τα Χριστούγεννα είναι μια διαφορετική πόλη, ιδανική για να ζήσεις το πνεύμα των εορτών, όπου η ενέργεια και η ζωή είναι διάχυτη παντού!

Το μόνο που μένει είναι να το επισκεφτείς!

Καλά Χριστούγεννα! Καλή Πρωτοχρονιά!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment