PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παραμένει στον Ατρόμητο ο Κάναντι!


Προπονητής του Ατρόμητου κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν θα παραμείνει ο Νταμίρ Κάναντι!

Ο Αυστριακός μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ εξέφρασε την πρόθεσή του να αποχωρήσει μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την Κυριακή και ως εκ τούτου στην ομάδα των δυτικών προαστίων σήμανε… συναγερμός.

Σε συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές και διήρκεσε για πάνω από μία ώρα, Γιώργος Σπανός (που τελικά παρευρέθη κι εκείνος, ενδεικτικό τη σοβαρότητα της κατάστασης) και Γιάννης Αγγελόπουλος προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και κυρίως να τον ανεβάσουν ψυχολογικά μετά τα χθεσινά γεγονότα, που ήταν απλά το αποκορύφωμα της απογοήτευσης του πετυχημένου τεχνικού, έπειτα από συνεχόμενες κακές διαιτησίες εις βάρος της ομάδας του.

Οι ισχυροί άνδρες της ΠΑΕ του εξήγησαν την κατάσταση και τι ισχύει με τον διαχωρισμό των μεγάλων ομάδων με όλες τις υπόλοιπες, τονίζοντας ότι και οι δύο έχουν μάθει να παλεύουν με αυτά τα μέσα που διαθέτουν, έχοντας υποστεί εδώ και πολλά χρόνια πολλές αδικίες, έχοντας μάθει να ζουν με αυτή την κατάσταση.

Από την πλευρά του, ο Νταμίρ Κάναντι εκμυστηρεύθηκε στους δύο άνδρες ότι αυτό που τον έχει απογοητεύσει περισσότερο είναι ότι βγάζει έναν εαυτό ο οποίος δεν του αρέσει, με αποκορύφωμα το χθεσινό ματς που δεν μπορούσε να «κοουτσάρει» μετά το 0-1, ενώ δήλωσε και απογοητευμένος από την επίθεση που όπως τονίζει δέχθηκε από άτομα, όπως ο Βασίλης Δημητριάδης.

Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος του υπογράμμισαν ότι αυτό είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει, καθώς κάποια άτομα βρίσκονται σε θέσεις για συγκεκριμένους λόγους και ότι ο ίδιος είναι ο Νταμίρ Κάναντι που δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, ειδικά στην Ελλάδα, που δεν έχει να πει κανείς τίποτα για τον ίδιο.

Το επιμύθιο της συνάντησης δόθηκε διά στόματος του Νταμίρ Κάναντι: «Δεν είμαι δειλός και θα συνεχίσω να παλεύω. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, ακόμα για το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, ολοκληρώνεται θετικά και πολύ γρήγορα (πιστώνεται σε Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο) το θέμα «Κάναντι», πριν καν γίνει σίριαλ η υπόθεση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment