PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παραιτήθηκε από το πόλο του ΓΣΠ ο Μαρούλης, συμφωνία με Λούδη


Λίγες ημέρες πριν την «παρθενική» συμμετοχή του στην Α1 κατηγορία της υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΓΣ Περιστερίου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Αρσένης Μαρούλης, ο οποίος καθόταν στον πάγκο της ομάδας από το 2014 και την οδήγησε πέρυσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, υπέβαλε την παραίτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣΠ:

«O ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Water Polo, κ. Αρσένη Μαρούλη.

Η διοίκηση του Συλλόγου έκανε δεκτή την παραίτηση του κόουτς, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα, την τεράστια συμβολή του στις διακρίσεις του Γ.Σ.Π. και τού εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή και στην καριέρα του.

Η διοίκηση του Συλλόγου, αναζητάει ήδη τον διάδοχο του κ. Μαρούλη και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά την τεράστια πίεση χρόνου, για την κάνει την καλύτερη επιλογή».

Συμφωνία με τον Κώστα Λούδη

Άμεσα και ιδιαιτέρως αποτελεσματικά κινήθηκε ο ΓΣ Περιστερίου, για την αντικατάσταση του Αρσένη Μαρούλη, τέσσερις ημέρες πριν ξεκινήσει την συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία.

Η διοίκηση του ΓΣΠ έφτασε σε συμφωνία με τον Κώστα Λούδη, ο οποίος ως το τέλος της περασμένης περιόδου βρισκόταν στον πάγκο της Βουλιαγμένης, με την οποία μάλιστα κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας του 2017.

Με θητεία επίσης σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό και διαδοχικές συμμετοχές σε τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου (και με τις τρεις ομάδες), ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής ομάδας αποτελεί σίγουρα μία εξαιρετική λύση για το Περιστέρι, στην προσπάθειά του να καθιερωθεί στη μεγάλη κατηγορία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment