PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού ο Χ. Θεοχάρης


Την παραίτησή του από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Ποταμιού υπέβαλε ο Χάρης Θεοχάρης με επιστολή του στον επικεφαλής του κόμματος, Σταύρο Θεοδωράκη.

Στην επιστολή του ο κ. Θεοχάρης εκφράζει την απογοήτευσή για το γεγονός ότι στο συνέδριο του κόμματος δεν πάρθηκαν «αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού», σημειώνοντας ότι ο ίδιος εξέθεσε «με καθαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα» τις ενστάσεις του για την στρατηγική αλλά και την πολιτική κατεύθυνση του κινήματος.

«Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις», τονίζει ο κ. Θεοχάρης και απευθυνόμενος στον κ. Θεοδωράκη προσθέτει:

«Ελπίζω πάντα πως, με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά. Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού παραμένω βουλευτής του».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment