PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Παραδόθηκαν οι μάσκες στα σχολεία από το Δήμο Περιστερίου


Την πρώτη παρτίδα μασκών προμηθεύτηκε ο Δήμος Περιστερίου από την ΚΕΔΕ για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων της πόλης.

Οι μάσκες που έφτασαν στον Δήμο Περιστερίου, πάνω από 22.000 και άρχισαν να διανέμονται στους Διευθυντές των σχολικών μονάδων σήμερα το μεσημέρι, έτσι ώστε αύριο να δοθούν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς με την έναρξη αυτής της ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς.

Παράλληλα, για τους μαθητές του δημοτικού δόθηκαν περίπου 8.500 παγούρια.

Ο Δήμος Περιστερίου θα διαθέσει επιπλέον 10.000 μάσκες μίας χρήσης για τυχόν έκτακτες περιπτώσεις, καθώς και σελιδοδείκτες.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Περιστερίου, Αναστάσιος Θεοδωράκος, έστειλε τις ευχαριστίες του προς όλους τους διευθυντές και εκπαιδευτικούς για την άψογη συνεργασία τους.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε πως μόλις λίγα 24ωρα πριν από το άνοιγμα των σχολείων, αρκετοί μαθητές και γονείς αναρωτιούνται γιατί θα ληφθεί μία μάσκα αντί για δύο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, στους μαθητές.

Φαίνεται τελικά να επικρατεί το σχέδιο να δοθεί για αρχή μία μάσκα στους μαθητές και σε σύντομο χρονικό διάστημα, να διατεθεί και η δεύτερη, κάτι βέβαια που δείχνει έλλειψη οργάνωσης, μερικές ώρες πριν το πρώτο κουδούνι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment