PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παραγραφή αδικημάτων για την υπόθεση Βατοπεδίου


Το Πενταμελές Δικαστικό Συμβούλιο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κατά τη συνεδρίασή της Τετάρτης τάχθηκε ομόφωνα υπέρ της πρότασης του εισαγγελέα Μιλτιάδη Ανδρειωτέλλη για παραγραφή του αδικήματος της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου.

Το Πενταμελές Δικαστικό Συμβούλιο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κατά τη συνεδρίασή της Τετάρτης τάχθηκε ομόφωνα υπέρ της πρότασης του εισαγγελέα Μιλτιάδη Ανδρειωτέλλη για παραγραφή του αδικήματος της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου που αντιμετώπίζαν οι πρώην υπουργοί της ΝΔ Πέτρος Δούκας, Αλέξανδρος Κοντός και Ευάγγελος Μπασιάκος αναφορικά με την υπόθεση του Βατοπεδίου.

Ειδικότερα, το Πενταμελές Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι το αδίκημα με το οποίο βαρύνονται οι τρεις πρώην υπουργοί της ΝΔ έχει παραγραφεί μετά τη διάλυση της Βουλής στις 7 Σεπτεμβρίου 2009.

Παράλληλα, το Δικαστικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία 3-2 αποφάσισε ότι η ανάκριση για τους συμμετόχους και μη πολιτικά πρόσωπα πρέπει να συνεχιστεί από την εφέτη – ανακρίτρια Ειρήνη Καλού.

Το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου θα εκδοθεί τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου. Το βούλευμα αυτό είναι τελεσίδικο και δεν υπόκειται σε κανένα ένδικο μέσο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment