PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Παραίτηση του Θ. Βούρδα από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Δυτικής Αθήνας (Β3)


Με αιχμές για την επιλογή του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Κώστα Παπαντωνίου, στον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού από «κύκλους» του ΠΑΣΟΚ.

Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Δυτικής Αθήνας (Β3) Θάνος Βούρδας στην επιστολή του προς Γραμματέα Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Σε πρώτη φάση, μέσω της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, ανακοινώθηκαν οι στηρίξεις σε υποψηφίους Δημάρχους – όπου και εκεί σημειώθηκαν καθυστερήσεις, ατολμίες και παλινωδίες- και εχτές ανακοινώθηκε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα που αποφασίστηκε, προφανώς, από «κύκλους» του ΠΑΣΟΚ.

Προσωπικά γνωρίζετε ότι είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα στα πλαίσια των διαδικασιών που υποτίθεται θα γινότανε.

Εγγράφως δήλωσα πως θα στηρίξω και όποια άλλη επιλογή γίνει και σχετίζεται είτε με τους 6 συντρόφους και συντρόφισσες που είχαν εκδηλώσει αντίστοιχο ενδιαφέρον, είτε με κεντρικό πολιτικό στέλεχος με αναφορά στη Δυτική Αθήνα.

Αυτό πιστεύω επιβάλλει ο σεβασμός στις συλλογικές λειτουργίες και η δημοκρατική συνείδηση που πρέπει να διέπει το Κίνημά μας.

Δυστυχώς η επιλογή που έγινε, θεωρώ, ότι προσβάλλει τις θεσμικές λειτουργίες του ΠΑΣΟΚ, τα όργανα του Κινήματος στη Δυτική Αθήνα, τα μέλη και τους φίλους μας στην περιοχή αλλά και ευρύτερα τους πολίτες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment