PeristeriNews.gr
Διεθνή

Παρίσι: Τέσσερις νεκροί από επίθεση με μαχαίρι στο αρχηγείο της αστυνομίας


Τέσσερις αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους από χτυπήματα με μαχαίρι σήμερα μέσα στο αρχηγείο της αστυνομίας του Παρισιού αφού δέχθηκαν επίθεση από έναν εργαζόμενο ο οποίος στη συνέχεια σκοτώθηκε από τις δυνάμεις της τάξης, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.

Οι ερευνητές εξετάζουν κυρίως το σενάριο μιας προσωπικής διένεξης, διευκρίνισαν οι πηγές αυτές. Ο δράστης, ο οποίος σκοτώθηκε μέσα στην εσωτερική αυλή της έδρας της παρισινής αστυνομίας, εργαζόταν στη Διεύθυνση Πληροφοριών. Η επίθεση σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα μέσα στο εμβληματικό αυτό κτίριο που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, κοντά στον καθεδρικό ναό της Νοτρ Νταμ.

Ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ ανέβαλε το ταξίδι του σε Τουρκία και Ελλάδα μετά την επίθεση στο αρχηγείο της αστυνομίας στο Παρίσι

Μετά την επίθεση με μαχαίρι, που διαπράχθηκε σήμερα το απόγευμα τοπική ώρα στο αρχηγείο της αστυνομίας του Παρισιού, ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ αποφάσισε να αναβάλει το ταξίδι του σε Τουρκία και Ελλάδα, όπου επρόκειτο να μεταβεί αργότερα το βράδυ.

Πηγές: ΑΜΠΕ, BFMTV, AFP

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment