PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παρέλαβε το βραβείο MVP ο Ηλίας Αναστασάκος (video)


To βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη (MVP) της 19ης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο επιθετικός της ομάδας Ηλίας Αναστασάκος.

To βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη (MVP) της 19ης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο επιθετικός της ομάδας Ηλίας Αναστασάκος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Blue Star Sport Café στο γήπεδο Περιστερίου και την απονομή έκανε ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής του Γ.Σ. Περιστερίου Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος είπε τα εξής:« Συγχαρητήρια Ηλία, η επιτυχία σου αντανακλά συνολικά στην προσπάθεια της ομάδας για να πάρει τη νίκη στο ματς με τον Πανσερραϊκό κι εσύ με την εμπειρία σου τη βοήθησες να πετύχει τον στόχο της. Σου εύχομαι να έχεις υγεία και να πετύχεις πολλά γκολ ακόμη στην καριέρα σου».

Ακόμη ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε: «Ο Ηλίας είναι ένα κύτταρο ενός οργανισμού που λέγεται Ατρόμητος. Για να φθάσει εδώ σημαίνει όλα τα κύτταρα δουλεύουν πολύ καλά. Στον Ατρόμητο γίνεται πολύ καλή δουλειά τόσο από τη διοίκηση του κυρίου Σπανού όσο και από την τεχνική ηγεσία. Παρακολουθώ την πορεία του και βλέπω μια ομάδα που παίζει πειθαρχημένο και καλό ποδόσφαιρο με σωστούς προσανατολισμούς που είχε όμως πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Ο Ηλίας αξιοποίησε με την εμπειρία του τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στα τελευταία παιχνίδια και η ομάδα πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε. Της εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια».

Στην συνέχεια πήρε την σκυτάλη ο Ηλίας Αναστασάκος ο οποίος είπε τα εξής για τη βράβευσή του: «Μου δίνει την αυτοπεποίθηση για να παίζω καλύτερα και να βοηθάω στην ομάδα μου. Λόγω ατυχιών δεν μπόρεσα να συμμετάσχω όσο θα ήθελα στην πορεία του πρώτου γύρου όμως πάντα ένιωθα κομμάτι της ομάδας και ήρθε η στιγμή που έπαιξα.

Ο συναγωνισμός κάνει καλό γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πάντα έτοιμοι για να βοηθήσουν τον Ατρόμητο». Σε άλλη ερώτηση, σχετική με την πορεία του Ατρόμητου τόνισε ότι:«Ποτέ δεν κοιτούσαμε ούτε την ουρά, ούτε την πεντάδα αλλά κάθε ματς ξεχωριστά και το γεγονός αυτό μας βοήθησε σημαντικά.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Αστέρα Τρίπολης που έρχεται από κακά αποτελέσματα, εμείς προερχόμαστε από καλά, όμως μαζεύοντας πόντους σε κάθε παιχνίδι μπορεί στο τέλος να μπούμε στα πλέι-οφ. Όσον αφορά το κύπελλο προέχει η ρεβάνς με τη Διαγόρα αλλά είναι λογικό να ονειρευόμαστε τελικό. Επιμένω όμως ότι προέχει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.που είναι πολύ κομβικό για την συνέχεια».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment