PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Παράσταση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ


Στο 3ο Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου στο 3ο Γραφείο Β/θμιας Εκπ/σης στο Περιστέρι παράσταση διαμαρτυρίας της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπ/κών, με την συμμετοχή γονέων και εκπαιδευτικών από τα σχολεία του Περιστερίου, με θέματα που αφορούν στις αρνητικές εξελίξεις στο χώρο της παιδείας.

Αφορμή απετέλεσαν οι θέσεις που διατυπώθηκαν στο Δ.Σ της τοπικής ΕΛΜΕ μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον δ/ντή εκπ/σης Γ’ Αθήνας κυρίως γύρω από το θέμα συγχωνεύσεων-καταργήσεων σχολικών μονάδων.

Η αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από την αντικαταστάτρια που όρισε ο προϊστάμενος του γραφείου κ. Γκοτσόπουλος λόγω απουσίας του ίδιου.

Στη συζήτηση που ακολούθησε και σαν απάντηση στις προτάσεις-αιτήματα που διατυπώθηκαν αναφέρθηκε ότι δεν έχει γίνει ακόμα συγκεκριμένος σχεδιασμός αλλά η διοίκηση είναι σε «αναμονή των κριτηρίων» και ότι όταν αυτά δοθούν από το ΥΠΔΒΜΘ θα προχωρήσει στην υλοποίηση των κυβερνητικών κατευθύνσεων.

Από την πλευρά του ΠΑΜΕ εκπ/κών τονίστηκε η σημασία και οι συνέπειες που θα υπάρξουν από την υλοποίηση παρόμοιων σχεδίων και ότι θα υπάρξει συνέχεια της πάλης και της δράσης να μην περάσουν αυτά τα μέτρα στην πράξη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment