PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπουτσής: «Η συμπλοκή της Πεύκης είναι σοβαρή»


Σε ενδείξεις που υπάρχουν ότι «δεν πρόκειται για απλή υπόθεση» αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

Σε ενδείξεις που υπάρχουν ότι «δεν πρόκειται για απλή υπόθεση» αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις εκτιμήσεις ότι όσοι συμμετείχαν στην ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς χθες στην Πεύκη, ήταν τρομοκράτες.

Ο κ. Παπουτσής εξήρε επίσης, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρα, την στάση των δύο τραυματιών αστυνομικών, ενώ έκανε λόγο για «αυταπάρνηση» που επέδειξαν εκ μέρους τους. «Οι έρευνες συνεχίζονται, ελπίζουμε ότι θα έχουμε αποτελέσματα σύντομα και ότι θα χυθεί άπλετο φως» δήλωσε για το ίδιο περιστατικό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας, έδωσε έμφαση στις δηλώσεις του στη βίαιη συμπεριφορά αστυνομικών κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων διαμαρτυρίας εργαζομένων, με αφορμή τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας και επέδωσε σχετικό υπόμνημα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

«Δουλειά της Ελληνικής Αστυνομίας είναι να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και να του παρέχει ασφάλεια. Να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη εκεί όπου το οργανωμένο έγκλημα τον απειλεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΝ, ο οποίος ζήτησε και «εκδημοκρατισμό» των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment