PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπαρήγα: «Πολιτικό το εκλογικό αποτέλεσμα»


Στην κεντρική ομιλία της Α. Παπαρήγα στο πεδίο του Άρεως.

«Η ψήφος έχει πολιτικό χαρακτήρα και πολιτικό αποτέλεσμα. Μην το ξεχνάς». Με τη φράση αυτή, η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα στην κεντρική ομιλία της στο πεδίο του Άρεως, ζήτησε από το εκλογικό σώμα την υπερψήφιση των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Αναφερόμενη στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί με τις αποστολές εκρηκτικών μηχανισμών σε πρεσβείες και προσωπικότητες , είπε ότι «τρίβουν τα χέρια τους με τα πακετάκια με τους εκρηχτικούς μηχανισμούς» και πρόσθεσε ότι «αφού ο εκβιασμός των πρόωρων εκλογών δεν φαίνεται να πιάνει, ελπίζουν τα πιάσει ο εκφοβισμός για αποσταθεροποίηση».

Εξέφρασε βεβαιότητα ότι οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα διαδραματίζουν αποφασιστικό ρόλο στις τρέχουσες εξελίξεις, και πρόσθεσε ότι κρίνεται αν το εκλογικό αποτέλεσμα θα βάλει φρένο στα χειρότερα, θα δημιουργήσει δυναμική ή θα πάμε ακόμα πιο πίσω, νομιμοποιώντας την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Η γραμματέας του ΚΚΕ είπε για τον πρωθυπουργό ότι «μας απειλεί με εκλογές εθνικές, και αν οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες πάλι με τον εκβιασμό και το πιστόλι στον κρόταφο θα πολιτευθεί», γι αυτό, πρόσθεσε, «καμιά υποχώρηση στον εκβιασμό, γιατί θα ανοίξουμε την όρεξη για νέο κύκλο απάνθρωπων πιέσεων».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment