PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπαρήγα: «Εκβιαστικά διλήμματα»


Καταδίκη των δυο μεγάλων κομμάτων, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ενίσχυση του ΚΚΕ, ζήτησε από τους ψηφοφόρους η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Καταδίκη των δυο μεγάλων κομμάτων, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ενίσχυση του ΚΚΕ, ζήτησε από τους ψηφοφόρους η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξή της σήμερα στον Περισσό, ως απάντηση στη χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.

Η κα Παπαρήγα χαρακτήρισε εκβιασμό προς το λαό το δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός: “ή στηρίζετε την πολιτική που ακολουθείται ή έχουμε πιθανότητα εκλογών”.

Η ΓΓ του ΚΚΕ είπε ότι ο λαός έχει την ευκαιρία στις 7 και τις 14 Νοεμβρίου να προχωρήσει στην πρώτη αλλαγή συσχετισμού δύναμης, ενισχύοντας το ΚΚΕ και εκτίμησε ότι δεν θα επέλθει καμιά αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, αν, για παράδειγμα, ψηφιστούν, όπως είπε, υποψήφιοι που απλώς εκφράζουν την αντίθεσή τους στο μνημόνιο.

Προέβλεψε δε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες και προετοιμάζονται σενάρια συνεργασίας, τα οποία μπορεί να εμφανιστούν σε τρία έως πέντε χρόνια, ενώ σχετικά με τη δήλωση υποστήριξης του Κ. Μητσοτάκη προς τον Γ. Παπανδρέου είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός “δεν πετάει μπαρούφες, είναι έμπειρος αστός πολιτικός και θέλουν να μην αφυπνιστεί ο λαός”.

Κάλεσε, επίσης, το λαό να μην υποχωρήσει στον εκβιασμό και χαρακτήρισε φαιδρό ψέμα την αναφορά του κ. Παπανδρέου ότι δεν θα πάρει άλλα μέτρα. “Μα, ήδη, τρέχουν μέτρα. Δεν θα κόψει μισθούς, αλλά θα τα πάρει αλλιώς”, είπε η κα Παπαρήγα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η κα Παπαρήγα στα θέματα του Αιγαίου και έκανε λόγο για συμφωνία συνεκμετάλλευσης ανάμεσα στους κ.κ. Παπανδρέου και Ερντογάν.

Τέλος, ζήτησε από το λαό να μην απέχει από τις εκλογές, ενώ για το δεύτερο γύρο είπε ότι επιμένει στη γραμμή να μην ψηφιστεί κανένας υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ας αποφασίσει ο πολίτης να το κάνει, ψηφίζοντας λευκό ή άκυρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment