PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παπανδρέου: Δεν πάμε σε εκλογές


Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών επιχείρησε να βάλει ο Πρωθυπουργός.

«Το έχω ξεκαθαρίσει “30 φορές”.

Θα ολοκληρώσουμε την τετραετία. Έχουμε δυόμισι χρόνια ακόμη να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, μιλώντας σε συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πολύωρης σύσκεψης στην οποία προήδρευσε στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στο ζήτημα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας που ανέκυψε μετά την τελευταία επίσκεψη των εκπροσώπων της τρόικας στην Αθήνα, τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι “δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης ελληνικής γης”.

“Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να αντιληφθούν ότι ναι μεν οι υποχρεώσεις που απορρέουν από το Μνημόνιο λήγουν το 2013, αλλά δεν λήγει η εθνική προσπάθεια ανάταξης των δυνάμεων της χώρας”, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής και τόνισε ότι καθώς αυτή η προσπάθεια υπερβαίνει τη θητεία μιας κυβέρνησης, “είναι εθνικό χρέος όλων μας αυτή την περίοδο να υπάρξει εθνική συνεννόηση σε μια σειρά συγκεκριμένα και σημαντικά ζητήματα”.

Επεσήμανε δε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει τη δουλειά της, βάζοντας ακόμα υψηλότερους στόχους, κάτι, που, όπως είπε, αποδεικνύεται και από την απόφασή της να θέσει ως “ενδεικτικό” και “ρεαλιστικό” στόχο την αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας ύψους 50 δισ. ευρώ.

Συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ θα έχει στο Βερολίνο, στις 22 Φεβρουαρίου, ο πρωθυπουργός, ενώ την επομένη, 23/2, θα επισκεφτεί το Ελσίνκι, όπου θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό της Φιλανδίας Μάρι Κιβινιέμι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment