PeristeriNews.gr
Αθλητικά

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 3-0


Ο ΠΑΟΚ έφτασε σχετικά άνετα στη νίκη με το 3-0 επί του Ατρόμητου, που παρατάχθηκε με πάρα πολλές απουσίες στην Τούμπα, αλλά στάθηκε πάρα πολύ καλά κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο Ατρόμητος, ήταν αυτός που είχε, την πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε γλυκά ένα φάουλ στο 7’ και βρήκε τον Μάντσον που με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το τέρμα του Πασχαλάκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 16΄, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ακπομ από τον Κατράνη. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε και ο Θεοδωράκης έκανε εξαιρετική επέμβαση σώζοντας την ομάδα του Περιστερίου.

Στο 33′ ο Ενσικουλού βγήκε ωραία και γρήγορα στην αντεπίθεση, αλλά πήγε στράφι η προσπάθειά του, αφού το σουτ του από τα όρια της μεγάλης περιοχής ήταν πολύ άστοχο.

Ο Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ στο 39’ με κεφαλιά, ο Μπίσεσβαρ έκανε το 2-0 στο 45+2’ για ακόμα μία φορά από την άσπρη βούλα (για πτώση του Άκπομ σε μαρκάρισμα του Μάντσον)

Στην επανάληψη ο Νταμίρ Κάναντι έκανε μια πρόωρη αλλαγή για να δώσει επιθετικότητα στην ομάδα του. Πέρασε στο ματς τον Μανούσο αντί του Κατράνη, ελπίζοντας σε πιο αποτελεσματική αντίδραση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ουσιαστικά, όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι θετικό ο Ατρόμητος στο β’ ημίχρονο. Απείλησε ελάχιστα και κυρίως στο πρώτο μισό του δεύτερου μέρους και ουσιαστικά σε αυτό το κομμάτι διατηρήθηκε κάπως «ζεστό» το ενδιαφέρον.

Μια από τις τελευταίες προσπάθειες του Ατρομήτου για να μπει στο παιχνίδι, με τον Ενσικουλού να μονομαχεί στην περιοχή με τον Κρέσπο και ο Μπρούνο να επωφελείται της φάσης αρχικά, αλλά να αστοχεί στη συνέχεια.

Στο 72’, ο Μπρούνο έπεσε στο έδαφος έπειτα από μαρκάρισμα του Σάκχοφ, αλλά ο Αζέρος (αν και θα μπορούσε) δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο επίλογος της αναμέτρησης γράφτηκε ουσιαστικά στο 83’, όταν ο Σφιντέρσκι έκανε το 3-0.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο (22′ Σάκχοφ), Ολιβέιρα, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε (63′ Γιαννούλης), Άκπομ (80′ Σφιντέρσκι)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Κατράνης (46’ Μανούσος), Στρούγγης (58’ Κωτσόπουλος), Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Ούμπιδες (84’ Κορτ), Μπρούνο, Ενσικουλού

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment