PeristeriNews.gr
Lifestyle

Παντρεύτηκαν Πίπα Μίντλετον και Τζέιμς Μάθιους


Τον εκλεκτό της καρδιάς της, χρηματιστή, πρώην πιλότο αγώνων ράλι και κληρονόμο του σκωτσέζικου τίτλου ευγενείας Laird of Glen Affric, Τζέιμς Μάθιους, παντρεύτηκε το Σάββατο Πίπα Μίντλετον, αδερφή της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Englefield, δυτικά του Λονδίνου, ενώ η δεξίωση του γάμου στην αξίας 4,7 εκατομμυρίων στερλινών έπαυλη των γονιών της νύφης στο Bucklebury.

Το «παρών» στον γάμο έδωσαν πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων ο 3 ετών πρίγκιπας Τζορτζ και η 2 ετών Σάρλοτ.

Ο πατέρας τους, πρίγκιπας Ουίλιαμ, έφθασε στον γάμο μαζί με τον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι, φορώντας τα επίσημα κοστούμια τους.

Το νυφικό της 33χρονης Μίντλετον ήταν σχεδιασμένο από τον Βρετανό μόδιστο Ζιλ Ντίκον, ενώ στο κεφάλι της η νύφη φορούσε μία τιάρα, όπου στερεώνονταν το μακρύ της πέπλο.

Πολλοί ήταν και οι διάσημοι καλεσμένοι στον γάμο, ενώ πλήθος δημοσιογράφων από μέσα ενημέρωσης από όλον τον κόσμο είχαν συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία για να καλύψουν τον γάμο, παρότι κατά διαστήματα έβρεχε.

Σύμφωνα με το… dress code, οι καλεσμένοι έπρεπε να φέρουν μαζί τους και δεύτερη ενδυμασία για να την φορέσουν στην δεξίωση.

Όπως υποστήριξαν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η γαμήλια τελετή στοίχισε περίπου 250.000 στερλίνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment