PeristeriNews.gr
Lifestyle

Παντρεύονται ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού


Γαμπρός θα ντυθεί ο τομεάρχης Άμυνας και βουλευτής Α’ Αθήνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, καθώς θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Τζένη Μπαλατσινού.

Σήμερα το πρωί δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσίνου στην εφημερίδα Καθημερινή: «Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Ιδού και η αγγελία γάμου του ζευγαριού από σημερινή εφημερίδα:

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια για το γάμο του

Ευτυχισμένος δηλώνει ο Βασίλης Κικίλιας για τον επικείμενο γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού.

Στις πρώτες δηλώσεις και στα πειράγματα που δέχθηκε απάντησε με συστολή. Μιλώντας στον Σκάι, ο Χρήστος Κούτρας τον ρώτησε: «Το σκεφτήκατε καλά;» επισημαίνοντας πως είναι από τους τελευταίους εργένηδες της Βουλής.

«Φυσικά και το σκέφτηκα πολύ καλά. Είμαι και είμαστε πολύ χαρούμενοι» είπε και αποκάλυψε ότι ο γάμος με τη Τζένη Μπαλατσινού θα γίνει τον Ιούνιο «σε μια ενορία της Αθήνας».

Ως πρώην μπασκετμπολίστας, ο Βασίλης Κικίλιας έκανε ντρίπλα όταν τον ρώτησαν αν ο γάμος θα γίνει Σάββατο ή Κυριακή διότι το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών παραμένει στο τραπέζι. «Εκλογές έχουμε στις 26 Μαΐου και μια πολύ μεγάλη μάχη».

Στα πειράγματα που δέχτηκε, ο ευτυχής Βασίλης Κικίλιας, απαντούσε με ένα πλατύ χαμόγελο. «Δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το μυστήριο του γάμου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment