PeristeriNews.gr
Lifestyle

Παντρεύεται ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση


Με… προίκα τα χρήματα που πήρε από την αποζημίωση του διαζυγίου του με την Αθηνά Ωνάση, ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα της εκκλησίας για να παντρευτεί την όμορφη αγαπημένη του Ντενίζ Σεβέρο.

Ο δημοφιλής Βραζιλιάνος ιππέας, γνωστός ως «Ντόντα», έπειτα από το διαζύγιό του με την «χρυσή» κληρονόμο, κάνει γρήγορες… κινήσεις με την πανέμορφη Ντενίζ και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα παντευτούν.

«Θα παντρευτούμε στην Πορτογαλία. Αγαπάμε αυτή τη χώρα και εγώ έχω πορτογαλικό διαβατήριο», τόνισε ο Αλβάρο στην ιστοσελίδα Bunte, προσθέτοντας ότι ο γάμος θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο στην πόλη Αλγκάρβε.

Ο Ντόντα έκανε και πλάκα: «Εχουμε ήδη διαλέξει εκκλησία και περιμένουμε να ορίσουμε την τελική ημερομηνία. Αλλιώς, ο ιερέας θα έρθει στο ξενοδοχείο για την τελετή…».

Έπειτα από μυνήσεις και ασφαλιστικά μέτρα, ο Αλβάρο ζητούσε από την Αθηνά Ωνάση χρήματα που έφταναν τα 400.000.000 δολάρια, αλλά οι απαιτήσεις του δεν έγιναν δεκτές από το αρμόδιο δικαστήριο, που όρισε μικρότερο ποσό, χωρίς όμως να κάνει γνωστό ποιο ήταν αυτό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment