PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παντελίδης: «Ζητάω συγγνώμη, υπέρ πάντων αγώνας τη Δευτέρα»


Στον κόσμο της ομάδας απολογήθηκε ο Σάββας Παντελίδης, εξήγησε τα προβλήματα επιλογών που διαθέτει και προσέθεσε ότι τη Δευτέρα ο ίδιος και οι παίκτες του θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ πολύ σημαντικό στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το δεκάλεπτο ανάμεσα στην ευκαιρία τη δική μας με τον Βέλλιο και το γκολ που δεχθήκαμε. Θα είχαμε ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή και πετάξαμε όλο το ημίχρονο. Κάναμε πολλά λάθη, πουλήσαμε πολλές φορές την μπάλα και είχαμε νευρικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτερα, κυκλοφορήσαμε λίγο την μπάλα, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Τα λάθη και οι χαμένες ευκαιρίες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Μόνο με προσπάθεια και δουλειά μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο».

Αν ο Άρης μπλόκαρε τον Ατρόμητο και αν θα μπορούσε να κάνει πιο γρήγορα αλλαγές: «Οι επιθετικοί που έχουμε στον πάγκο δεν μπορούν να παίξουν πάνω από 30 λεπτά. Το τι θες να κάνεις στο ματς, εξαρτάται πολλές φορές και από το τι έχεις στον πάγκο. Ο Μανούσος έρχεται από απουσία 12 ημερών. Από τον Ραμπέλο δεν έχουμε εικόνα. Είναι στοίχημα το τι μπορεί να κάνει».

Για τη διαφορά ποδοσφαίρου προηγούμενων ομάδων σε σχέση με αυτό που παίζει φέτος ο Ατρόμητος: «Το υλικό που έχω αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να έχω. Αυτά τα παιδιά είναι τα καλύτερα που θα μπορούσα να έχω. Δεν θα με ακούσετε ποτέ να πω κάτι για τους παίκτες. Προσπαθούν όσο μπορούν περισσότερο. Αυτά τα παιδιά έχουμε και με αυτά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούν».

Για τον κόσμο: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η ομάδα από τη στιγμή που δεν έχει πετύχει γκολ εδώ και οχτώ αγωνιστικές, ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Θα ήθελα να βοηθήσουμε τα παιδιά. Εγώ πιστεύω πολύ στην ομάδα. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή. Το κεφάλι κάτω και πάμε για τον υπέρ πάντων αγώνα στην Κρήτη. Δεν είναι ώρα για αφορισμούς και διχόνοιες. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πληρωνόμαστε για αυτό. Ζητάω συγγνώμη για το ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει το τελευταίο διάστημα, θεωρώ τον εαυτό μου συμμέτοχο σε αυτό και μπροστά είμαστε εμείς και μετά οι παίκτες. Πιστεύω στα παιδιά και πιστεύω να μου το ανταποδώσουν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment