PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πανιώνιος – ΓΣ Περιστέριου 61-66


Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας! ΚΙΝΓΚ: Αφιερώνουμε τη νίκη στους φιλάθλους του Περιστερίου.

Ο χαρακτήρας που σφυρηλατεί σιγά, σιγά η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου έδωσε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη με 66-61 στη Ν. Σμύρνη επί του Πανιωνίου, σε μια έδρα που παραδοσιακά οι οπαδοί μας θέλουν να κερδίσουν γι αυτό και ο Μάικ Κινγκ τους την αφιέρωσε!

Το Περιστέρι έφτασε τις τέσσερις νίκες σε επτά αγώνες, έναν απολογισμό σίγουρα ικανοποιητικό, ο οποίος αποτελεί καλή υποθήκη για τη δύσκολη συνέχεια.

Η ομάδα μας έκανε καλό ξεκίνημα και προηγήθηκε 4-10 και 9-14 (στο 8’), όμως η είσοδος του Τσιάρας στον αγωνιστικό χώρο, αντί του Μπάρλου (δυο γρήγορα φάουλ), άλλαξε την ισορροπία.

Ο Καρδιτσιώτης φόργουορντ από το 5ο λεπτό μέχρι το 14ο, έβαλε 19 πόντους, σχεδόν όλους της ομάδας του.

Εξαίρεση ένα λέι απ του Γιάνκοβιτς στο 22-23. Ο Πανιώνιος πέρασε πρώτη φορά μπροστά (20-17 στο 11’) και στη συνέχεια έφτιαξε διαφορά 6 πόντων την οποία συντήρησε ως το 18’ (31-25). Ο Τσιάρας έκανε τη ζημιά με τα τρίποντα (5/6 εύστοχα).

Με την επιμονή του στην άμυνα και τη μαχητικότητά του στα ριμπάουντ το Περιστέρι κατάφερε να κόψει τον ρυθμό του Πανιωνίου στην 3η περίοδο και τελικά να την κερδίσει 11-19.

Ο Μότσνικ κέρδισε πολλά φάουλ και έβαλε 7 πόντους και έβγαλε και δυο ασίστ στον Τσιάκο. Στο 25’ η επιμονή του ΓΣΠ δικαιώθηκε και πέρασε μπροστά 37-38, ενώ στο 31’ έφτιαξε και διαφορά 5 πόντων (45-50) και 8 στο 34’ (48-56).

Ο Πανιώνιος αντέδρασε και μείωσε 58-59 στο 39’. Ο Σκοτ χτύπησε με 3ποντο, ο Μακ Λίοντ ανταπέδωσε (61-62) για να λύσει το πρόβλημα ο Κινγκ με δίποντο και δυο εύστοχες βολές.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 15-11, 13-19, 16-19.

Οι διαιτητές: Σπυρίδωνος, Σώμος, Γεωργιάδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάρκοβιτς): Μακ Λίοντ 5 (1), Αθανασούλας, Βούγιανιτς 5 (1), Γιαννόπουλος 3 (1), Τσιάρας 26 (5/7 τριπ.), Μπατής 4, Γιάνκοβιτς 4, Σαρικόπουλος, Ελονού 5, Παραγιός 6, Μπάρλος 3.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Β. Μάντζαρης 5, Κινγκ 15, Παπανικολάου 8, Α. Μάντζαρης, Σκοτ 8 (2), Τσιάκος 6, Πέτρουλας 2, Σένσλι 4, Λούμπι 6 (8 ριμπ), Μότσνικ 12 (4 ασ.).

ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: «Ηταν μια σημαντική νίκη, διότι προεχόμασταν από το άτυχο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οχι επειδή χάσαμε, αφού υπάρχουν αυτά τα μεγάλα διαγράμματα στην απόδοση των ομάδων φέτος, αλλά για τον τρόπο που χάσαμε. Συζητήσαμε με τα παιδιά μέσα στην εβδομάδα και δείξαμε πόσο σημαντικό είναι να σηκώνεσαι, αφού έχεις πέσει. Στηριχθήκαμε στην άμυνά μας και να μη δώσουμε δεύτερες επιθέσεις στον Πανιώνιο, σε μια ομάδα που έχει ρυθμό. Τα εκτός έδρας για μας είναι εποικοδομητικά παιχνίδια και πιο εύκολα, διότι στα εντός έδρας μπαίνει το “πρέπει”, το οποίο χρειάζεται διαχείριση».

ΚΙΝΓΚ: Αφιερώνουμε τη νίκη στους φιλάθλους του Περιστερίου, διότι γνωρίζουμε πόσο την ήθελαν. Είναι σίγουρα μια πολύ σημαντική νίκη. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, έπειτα από μια δύσκολη εβδομάδα. Παίξαμε για τους φιλάθλους μας, για τον προπονητή μας και για τους εαυτούς μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment