PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πανελλήνιος-Περιστέρι 75-65


Ήττα για το Περιστέρι στο Χαλκιοπούλειο

Το Περιστέρι έχασε κατά κράτος τα ριμπάουντ και τελικά το παιχνίδι στη Λαμία, όπου ηττήθηκε 75-65 από τον Πανελλήνιο.

Η ομάδα μας ξεκίνησε με σωστούς προσανατολισμούς το παιχνίδι και μετέτρεψε το 6-3 σε 11-15 με το φινάλε της 1ης περιόδου. Η διαφορά πήγε στο +6 στο 13′ (16-22), αλλά ο Κράμπενχοφτ, ο Ξανθόπουλος και τα πολλά ριμπάουντ (41-20), άλλαξαν την εικόνα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι με δικό τους 13-2 πήραν τα ηνία της αναμέτρησης στο 18 (29-24) και τελικά πήγαν με τη σειρά τους στο +6 (33-27).

Ο οίστρος του Πανελληνίου συνεχίστηκε ως το 22′ οπότε πήρε διαφορά (38-27). Το Περιστέρι μείωσε 42-39 στο 26′ με το τρίποντο του Μότσνικ, αλλά αυτό θαρρείς πως ήταν το κλειδί που άνοιξε το κουτί της… ευστοχίας. Ένα παιχνίδι που είχε 5 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, μας έδωσε 14 (!) στο δεύτερο. Με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να βοηθάει τον Παπανικολάου στο σκοράρισμα η ομάδα με έμεινε κοντά στο 35′ (58-52), αλλά ο Πανελλήνιος σε αυτόν τον τρελό τυθμό, άντεξε ως το φινάλε και πήρε τη σημαντική νίκη.

Οι διαιτητές: Τανατζής, Σώμος, Αναστόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 13-15, 22-12, 19-19, 23-19.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Σκουρτόπουλος): Ξανθόπουλος 8, Παπαμακάριος 14 (3), Μπέιλι 13 (2), Καλαϊτζής, Κράμπενχοφτ 12, Σμιθ 15 (3), Σκλάβος, Φράνσις 4, Οστοϊτς 9, Κομποδιέτας.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Β. Μάντζαρης 19 (4), Γούντγουορντ, Παπανικολάου 19 (4), Α. Μάντζαρης 2, Σκοτ 11 (1), Πέτρουλας, Βρκιτς 6, Λούμπι 2, Μότσνικ 6.

Οι δηλώσεις των προπονητών :

ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: «Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Είμασταν αρκετά καλοί στην άμυνα. Περιορίσαμε μια καλή ομάδα, με καλό βάθος στον πάγκο. Εμείς μέσα στα καλάθια είμαστε γυμνοί και με δεδομένο ότι φορτώθηκαν με φάουλ οι ψηλοί μας και με τη διαφορά 41-20 στα ριμπάουντ δεν αντέξαμε. Αναγκαστήκαμε να κλείσουμε την άμυνά μας αλλά ο Πανελλήνιος βρήκε ελεύθερα σουτ, τα έβαλε, αφού έχει έμπειρα παιδιά. Εγινε ενδιαφέρον παιχνίδι και το κέρδισε δίκαια στις λεπτομέρειες ο Πανελλήνιος. Στο παιχνίδι πολύ καταλυτικός παίκτης ήταν ο Οστοϊτς. Με την εμπειρία και την εξυπνάδα του».

ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Την τεχνική ανάλυση την έκανε πολύ καλά ο κόουτς Πεδουλάκης. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη στην ρακέτα και να φθείρουμε το Περιστέρι. Το πετύχαμε και στη συνέχεια βρήκαμε και τα ελεύθερα σουτ. Δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια, πόσο μάλλον για το Περιστέρι που έχει αρχές. Θεωρώ ότι δύσκολα θα μπλέξουμε σε κάποιο σενάριο. Θα είναι κρίμα. Πρέπει να καταλάβουν κάτι στον Πανελλήνιο, ότι το γεγονός ότι δεν είμαστε τακτοποιημένοι οικονομικά μας έχει επηρεάσει. Είμαι σίγουρος ότι είμαστε από τις χειρότερες ομάδες στην Ελλάδα. Πρέπει να βρεθεί μια λύση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment