PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πανελλήνιοι Μαθητικοί Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας


Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα ρητορικής της συγχρονής σχολής Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ στους πανελλήνιους αγώνες επιχειρηματολογίας του ευρωπαϊκού πολιτιστικού κέντρου Δελφών και του Υπουργείου παιδείας.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011, στο κτίριο της Παλιάς Βουλής, ολοκληρώθηκαν οι φετινοί Πανελλήνιοι Μαθητικοί Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας που διοργανώνονται από το Υπουργείο Παιδείας και το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.

Στους φετινούς αγώνες συμμετείχαν οι καλύτερες ρητορικές ομάδες από 70 λύκεια, ανάμεσά τους και οι ομάδες από τα 24 μεγαλύτερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας μας.

Στους αγώνες αυτούς η ομάδα Ρητορικής της Σύγχρονης Σχολής Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου, αφού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έχοντας επιτύχει αλλεπάλληλες νίκες, κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο το Λύκειο των Νέων Μουδανιών και να καταλάβει τη 2η θέση Πανελλαδικά.

Ας σημειωθεί ότι η ρητορική ομάδα του σχολείου επί σειρά ετών αναδεικνύεται μια από τις 4 καλύτερες ομάδες του διαγωνισμού.

Ομιλητές της ομάδας ρητορικής του σχολείου ήταν οι: Πέρσα Θεοδωροπούλου, Στέβη Μελέτση και Παναγιώτης Μπουμπούλης, ενώ στην ομάδα συμμετείχαν και οι: Φώτης Μέμης και Ηλιάννα Οικονόμου. Πέρα από την κατάκτηση της 2ης θέσης στους αγώνες, η μαθήτριά του σχολείου Πέρσα Θεοδωροπούλου ανακηρύχθηκε ως η 5η καλύτερη ομιλήτρια των αγώνων, η μαθήτριά Στέβη Μελέτση κατέκτησε την αντίστοιχη 6η θέση και ο μαθητής Παναγιώτης Μπουμπούλης την 8η θέση.

Τα παιδιά με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους κας Αντιγόνης Κουτίνη και τη συμπαράσταση συμμαθητών τους και αποφοίτων της Σύγχρονης Σχολής Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο, με την παρουσία της Υπουργού Παιδείας κας Άννας Διαμαντοπούλου, της κας Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων, εκ των οποίων απέσπασαν επαινετικά σχόλια, θέτοντας για μια ακόμα φορά ψηλότερα τον πήχη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μάστιγα η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

Peristeri News

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Απροσπέλαστο το κέντρο την Κυριακή

Peristeri News

Ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτη τσάντα δίπλα στο Πολυτεχνείο

Peristeri News

Leave a Comment