PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα των play-off ο Ατρόμητος


Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό (17.00) στο Περιστέρι για την 1η αγωνιστική των playoffs ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Παράσχος αμέσως μετά την σημερινή τελευταία προπόνηση…

Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό (17.00) στο Περιστέρι για την 1η αγωνιστική των playoffs ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Παράσχος αμέσως μετά την σημερινή τελευταία προπόνηση.

Την αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Λαζαρίδης, Γκαρσία, Γεωργίου, Φάμπιο, Μπάλλας, Φωτάκης, Δημούτσος, Μπρίτο, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος, Καραμάνος, Ναπολεόνι.

Ο Φυτανίδης «ανέβασε» σήμερα πυρετό και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο Θεολόγου έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες (3 από Καλλιθέα + 1 με Ατρόμητο) και θα εκτίσει την ποινή του.

Αύριο (ημέρα διεξαγωγής του αγώνα) τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί για την πώληση των εισιτηρίων.

Στη διάθεση των φιλάθλων μας θα βρίσκονται από αύριο το super ανακαινισμένο cafe από την πλευρά της Θύρας 7 αλλά και τα νέα κυλικεία του γηπέδου μας με όλες τις ανέσεις που μπορούν να απολαύσουν πριν τον αγώνα, στο ημίχρονο αλλά και στο τέλος κάθε αναμέτρησης.

* Στην Εθνική Ομάδα Παίδων U16 κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Σπύρος Νάτσος, Δημήτρης Λημνιός, Νίκος Σκόνδρας, Αλέξανδρος Κατράνης οι οποίοι θα μετάσχουν στην αποστολή για το Διεθνές Αναπτυξιακό Τουρνουά UEFA 2014 που θα διεξαχθεί στη Μολδαβία από 1-6 Μαϊου.

Ο Ατρόμητος U15 στην ελίτ της Ευρώπης!

Στην ελίτ της Ευρώπης στην κατηγορία κάτω των 15 ετών ανήκει ο Ατρόμητος ο οποίος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο κορυφαίο τουρνουά European Nike Premier Cup το οποίο θα διεξαχθεί στη Βιέννη και μετέχουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σε αυτή την ηλικία.

Ο Ατρόμητος κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ των δέκα ομάδων που έλαβαν μέρος στο ελληνικό Nike Premier Cup νικώντας στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό με 1-0 και στον τελικό τον Παναθηναϊκό επίσης με 1-0.

Στην πρωτεύουσα της Αυστρίας θα αναμετρηθεί κατόπιν κλήρωσης (από τις 2 μέχρι και τις 4 Μαΐου) με τις ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση στη χώρα τους και το έπαθλο θα είναι η πρόκριση στο «Manchester United Premier Cup World Finals» που παίζεται ήδη με πάνω από 8.000 ομάδες σε 43 χώρες από όλο τον πλανήτη και η τελική φάση θα διεξαχθεί στο φημισμένο «Old Trafford».

Στο τουρνουά της Βιέννης θα πάρουν μέρος μεταξύ άλλων οι εξής ομάδες: Γκενκ (Βέλγιο), Όσιγιεκ (Κροατία), Σπάρτα Πράγας (Τσεχία), Βάσας (Ουγγαρία), Μπρόντμπι (Δανία), Στουρμ Γκρατς (Αυστρία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Στάμπαεκ (Νορβηγία), Φένενορντ (Ολλανδία), Δυναμό Μόσχας (Ρωσία), Μάλμοε (Σουηδία), Ζυρίχη (Ελβετία).

Αρχηγός της αποστολής που αναχωρεί την Πέμπτη το μεσημέρι θα είναι ο Τόλης Αποστόλου. Συνοδοί οι προπονητές Σωτήρης Θεοδώρου, Τάκης Γιαταγαννάκης και ο υπεύθυνος ομάδας Δημήτρης Ψωμόπουλος.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν: Κίναλης, Αποστόλου, Ιγκμπινόμπα, Σιοροβίκας, Χατζηβασιλάκης, Ζώης, Κιτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Παπαδάτος, Σαφράς, Στριγκώνης, Παναγιωτίδης, Λώλος Μπαρμπαγιάννης, Κώτσης, Ρώσσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment