PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παίκτης του Ατρόμητου ο Κώστας Γιαννούλης


Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Γιαννούλη με τη μορφή δανεισμού από την Κολωνία (FC Köln).

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Γιαννούλη με τη μορφή δανεισμού από την Κολωνία (FC Köln).

Ο Kώστας Γιαννούλης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου. Αποτελεί το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για την περίοδο 2011-12 έπειτα από τους Μακρή, Φυτανίδη, Ράντμαν και Μπέλιτς.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Κώστας Γιαννούλης, που βρέθηκε στο στόχαστρο ελληνικών και γερμανικών συλλόγων, δήλωσε τα εξής:

«Νομίζω ότι βρέθηκε η καλύτερη λύση μετά από την αξιολόγηση των προτάσεων που είχα, γιατί ο Ατρόμητος είναι ένα υγιές σωματείο κι έδειξε από την πρώτη στιγμή μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα. Ο Ατρόμητος έχει τη φήμη ενός πολύ οργανωμένου σωματείου και το διαπίστωσα από κοντά βλέποντας τις αθλητικές του εγκαταστάσεις αλλά και τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχθηκε. Διαθέτει ένα τεχνικό επιτελείο που δουλεύει πολύ, έχει την στήριξη του κόσμου του και μπορεί να πετύχει και άλλες διακρίσεις στο μέλλον σαν και αυτήν με την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Και ο Κώστας Γιαννούλης συνέχισε: «Η περσινή χρονιά δεν εξελίχθηκε έτσι όπως την περίμενα. Πήγα σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα κάνοντας ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Ο Ατρόμητος μου δίνει την ευκαιρία να κάνω μια νέα αρχή, να τον βοηθήσω αλλά και να με βοηθήσει. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου κι εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με επιτυχία και υγεία για όλη την ομάδα».

Ο Κώστας Γιαννούλης έχει γεννηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στην Κατερίνη και πρώτη του ομάδα ήταν ο Βατανιακός. Την περίοδο 2005-06 φόρεσε τη φανέλα των Πανιωνίου και Φωστήρα και την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Πιερικό (Γ’ Εθνική). Το 2007 μεταπήδησε στον Ηρακλή στον οποίο αγωνίστηκε για τρεις περιόδους πριν πάρει μεταγραφή στην Κολωνία πέρσι το καλοκαίρι. Είναι αμυντικός και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Συνολικά έχει 55 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και 25 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική.

Δύο φιλικά ματς στη Βουλγαρία

Ο Ατρόμητος προχώρησε σήμερα σε συμφωνία για διεξαγωγή δύο (εκ των τεσσάρων συνολικά που θα δώσει) φιλικών αγώνων στη Βουλγαρία στο πλαίσιο του Β’ Σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας.

Στις 30 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Σόφιας και στις 2 Αυγούστου την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment