PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παίκτης του Ατρόμητου ο Βέλιμιρ Ράντμαν


Σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γ. Αγγελόπουλου

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βέλιμιρ Ράντμαν (Velimir Radman).

Ο Κροάτης τερματοφύλακας, που ξεχώρισε ιδιαίτερα πέρσι στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανσερραϊκoύ και αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Βέλιμιρ Ράντμαν εξήγησε γιατί επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας, δηλώνοντας στο atromitosfc.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος που υπέγραψα στον Ατρόμητο, ένα σωματείο με μεγάλη παράδοση, άρτια οργανωμένο με άριστες εγκαταστάσεις κι επιπλέον σέβεται στο ακέραιο τις συμφωνίες που κάνει με τους ποδοσφαιριστές.

Είδα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τους χιλιάδες φιλάθλους που τον ακολούθησαν, γεγονός που αποτέλεσε ένα επιπλέον «συν» για να επιλέξω τον Ατρόμητο από τις άλλες ομάδες που με ήθελαν. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή που με έφεραν εδώ και σίγουρα έκανα ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου.

Θα είμαι αφοσιωμένος στη νέα ομάδα μου 24 ώρες το 24ωρο και οι στόχοι μας πρέπει να είναι πάντα υψηλότεροι από την προηγούμενη χρονιά».

Ποιος είναι ο Ράντμαν

Ο Βέλιμιρ Ράντμαν γεννήθηκε στη Μπάνια Λούκα της Κροατίας στις 25 Μαϊου του 1983.

Στη χώρα μας ήρθε πέρσι το καλοκαίρι και αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας με τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ριέκα το 2002, στην οποία ανήκε μέχρι το 2010 όταν μετακόμισε στις Σέρρες.

Την περίοδο 2002-2003 έπαιξε ως δανεικός στην Οπατίγια. Είναι δύο φορές διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Κροατίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment