PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παίκτες του Ατρομήτου θα δοκιμαστούν στη Νότιγχαμ Φόρεστ


Στο προπονητικό κέντρο της Νότιγχαμ Φόρεστ θα βρεθούν τις επόμενες μέρες δύο νεαροί παίκτες του Ατρομήτου, οι οποίοι θα δοκιμαστούν από τους προπονητές της βρετανικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, στην Μεγάλη Βρετανία θα ταξιδέψουν οι ποδοσφαιριστές της Κ-17 του Ατρόμητου Φώτης Πίκουλας και Γρηγόρης Πιέτρης, κατόπιν σχετικής επίσημης πρόσκλησης που έφτασε προ ημερών στα γραφεία της περιστεριώτικης ΠΑΕ από την αγγλική ομάδα.

Οι δύο παίκτες θα δοκιμαστούν στην Κ-19 της Νότιγχαμ Φόρεστ και θα παραμείνουν στο νησί από τις 29 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου.

Ο Πιέτρης είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων, βρίσκεται τέσσερα χρόνια στην Ακαδημία του Ατρομήτου και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος. Ο Πίκουλας είναι και αυτός διεθνής και παίζει ως μεσοεπιθετικός. Στην οικογένεια του Ατρομήτου βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ πιο πριν ήταν στον Πανιώνιο.

Οι νεαροί άσοι θα περάσουν από δοκιμαστικά και μάλιστα θα αγωνιστούν σε φιλικό που θα δώσει η βρετανική ομάδα. Μια σπουδαία εμπειρία για τους δύο παίκτες του Ατρομήτου, οι οποίοι θα ζήσουν μοναδικές στιγμές σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αγγλίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment