PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πήρε το βαθμό στη Τρίπολη και συνεχίζει ο Ατρόμητος


Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και με μοναδικό κίνητρο την 7η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος, με γκολ του Ρισβάνη, έφυγε με τον βαθμό από την Τρίπολη.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι σε ματς με περιορισμένο κίνητρο, χωρίς κόσμο και με ομάδες που δεν έχουν ρυθμό, οι συγκινήσεις δεν θα είναι πολλές και οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες θα είναι περιορισμένες. Αυτό αποδείχθηκε και στο ματς ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο, καθώς ήταν φανερό ότι το επίπεδο ετοιμότητας δεν ήταν αυτό που θα βοηθούσε στην ποιότητα εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Ατρόμητος στα πρώτα λεπτά του αγώνα προσπαθούσε, αλλά δεν μπορούσε να βγάλει κάποια απειλητική αντεπίθεση και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Χαρίσης αποχώρησε στο 27’ με πρόβλημα στην ποδοκνημική, με τον Μπαένα να παίρνει τη θέση του.

Οι πρώτες καλές στιγμές του ματς προέκυψαν από πλευράς Ατρομήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (28’-29’), όταν σε πρώτο χρόνο ο Γούτας με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Γκάλο έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ από το ελεύθερο, ο Ματρικάρντι έκανε το λάθος, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε το πλασέ του Ανδρούτσου.

Τελικά, όλη η ιστορία του πρώτου 45λέπτου γράφτηκε από δύο στατικές φάσεις και από τους σέντερ μπακ των δύο ομάδων. Στο 34’ο Λουίς Φερνάντεθ εκτέλεσε το φάουλ και ο Πασαλίδης με το… καλάμι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανδά, με την απάντηση να έρχεται στο 45’. Ο Γκάλο ήταν ο δημιουργός, ο Ρισβάνης ο σκόρερ με το κεφάλι κι έτσι ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει στη λήξη του ημιχρόνου. Πάντως, ο Ατρόμητος είχε χάσει την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 36’, αλλά ο Μανούσος από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι ομάδες δυσκολεύτηκαν ακόμα περισσότερο να βρουν ρυθμό και οι πραγματικά καλές στιγμές έρχονταν με το… σταγονόμετρο. Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 66’, όταν ο Τασουλής κυνήγησε μια φαινομενικά χαμένη μπαλιά, πρόλαβε και γύρισε την μπάλα και ο Μανδάς αφού την έστειλε στο δοκάρι, την μπλόκαρε σε δεύτερο χρόνο.

Ο νεαρός γκολκίπερ κατάφερε να πει «όχι» και στο 76’, όταν ο Ντέλετιτς έκανε το μακρινό σουτ, αλλά κατάφερε να παραχωρήσει κόρνερ.

Πλέον, οι δύο ομάδες αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια, έχοντας έναν βαθμό διαφορά και την ομάδα μας με ένα ματς λιγότερο, με φόντο την πρώτη θέση των play-out.

https://www.youtube.com/watch?v=AeP95gz2phw

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής – Μουνάφο (46′ Μπόρχα Φερνάντεζ), Μπελόκ (90+2′ Αντζουλάς) – Σίτο (46′ Ριέρα), Ντέλετιτς (79′ Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (87′ Μαρκ Φερνάντεζ) – Μπαράλες

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς – Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης – Χαρίσης (27′ Μπαένα), Μπουσουλάτζιτς – Γκάλο (86′ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (70′ Ραμπέλο), Μανούσος (70′ Ενσικουλού) – Βέλλιος (86′ Γιακουμάκης)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment