PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πέτσας: Ανοίγουν τα σύνορα για τη Βρετανία


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας το άνοιγμα των συνόρων για τη Βρετανία από τις 15 Ιουλίου.

«Σε συνεργασία με τη βρετανική κυβέρνηση και κατόπιν εισήγησης των ειδικών, η κυβέρνηση ανακοινώνει την επανάληψη των απευθείας πτήσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο προς όλα τα αεροδρόμια της χώρας, από τις 15 Ιουλίου.  Για τη Σουηδία παρακολουθούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα και θα προβούμε στις σχετικές ανακοινώσεις, ανάλογα με την εξέλιξή τους», είπε χαρακτηριστικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε ό,τι αφορά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα στο Σαββατοκύριακο, με αφορμή την υπόθεση Καλογρίτσα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άσκησε δριμύτατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί επί του ζητήματος.

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει, σήμερα κιόλας να εξηγήσει στον ελληνικό λαό, τα όσα γίνονταν στο “μαγαζί”, όπως ο έλεγε ο Νίκος Παππάς, στενότερος συνεργάτης του και πρωταγωνιστής όσων αδιανόητων σε μια δημοκρατία πληροφορήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι Έλληνες», σημείωσε.

Όπως είπε ο κ. Πέτσας, «εγείρονται μείζονος σημασίας ζητήματα που αφορούν το σεβασμό των θεσμών και τη διάκριση των εξουσιών στον τόπο μας».

Διερωτήθηκε δε: «Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για τις εικονικές συμβάσεις; Δεν ήξερε τίποτα για εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια; Δεν ήξερε τίποτα για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ;».

«Η σιωπή του κ. Τσίπρα απέναντι στις αποκαλύψεις διευρύνει το πολιτικό κατηγορητήριο στις συνειδήσεις των πολιτών», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στη συνέχεια ο κ. Πέτσας έκανε αναφορά στο έργο της κυβέρνησης της ΝΔ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment