PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Πέταξε» βαθμούς ο Ατρόμητος με τον Βόλο


Παίζοντας για τρίτη φορά μέσα σε 13 μέρες, Ατρόμητος και Βόλος έμειναν στο 0-0, με τους Περιστεριώτες να σπαταλούν την ευκαιρία να μπουν στην τετράδα.

Ο Βόλος έβαλε μαν του μαν σε κάθε παίκτη του Ατρόμητου που θεωρούσε πως μπορεί να του κάνει τη ζημιά. Ο Ατρόμητος ήταν προσεκτικός κυρίως στο ξεκίνημα, με στόχο να μην την πατήσει όπως στο Κύπελλο. Τα κατάφερε κι εκείνος. Στο Περιστέρι ο ένας εξόντωσε τον άλλον.

Και οι δύο ομάδες είχαν πρώτα το μυαλό τους στο μηδέν στην άμυνα και μετά στο πως θα σκοράρουν. Κυρίως έως το 70′, όταν ο Σάββας Παντελίδης αποφάσισε να κάνει την ομάδα περισσότερο επιθετική και να διεκδικήσει τη νίκη που για εκείνον θα σήμαινε πεντάδα.

Αντίθετα, ο Βόλος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αρκέστηκε στο να αμύνεται, να αφήσει μακριά από την περιοχή τον Μανούσο, τον Γιακουμάκη και αργότερα τον Βέλλιο, να κόψει την κάθετη πάσα του Ούμπιδες και να ψάξει ένα γκολ νίκης στις αντεπιθέσεις. Ελάχιστες ήταν αυτές. Μηδαμινές εκείνες που έφεραν κάποια ευκαιρία από πλευράς φιλοξενούμενων.

Στα τελευταία 15 λεπτά, πλέον, η μπάλα απλά έφευγε από την περιοχή, ο Βόλος έκανε καθυστερήσεις, οι παίκτες του έπεφταν κάτω με την πρώτη ευκαιρία και όλα έδειχναν πως το ματς δε θα ξεκολλούσε από το μηδέν. Ο βαθμός, λοιπόν, κράτησε τον Ατρόμητο στους 26 βαθμούς, όσους έχουν και οι ΟΦΗ, Άρης και Ξάνθη, που παλεύουν για τον ίδιο στόχο.

Ο Ατρόμητος ήταν η μοναδική ομάδα που στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να επιτεθεί και να βάλει γκολ. Όχι βέβαια πως και η ομάδα του Περιστερίου έχασε κάποια μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μισό. Το δυσάρεστο του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο τραυματισμός του Ρισβάνη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ο Ατρόμητος έκλεισε τον Βόλο στο μισό γήπεδο. Όσο κι αν πίεσαν οι Περιστεριώτες στα τελευταία λεπτά, το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το 90’+4.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Γούτας, Ρισβάνης (42’ Στρούγγης), Γκάλο, Κατράνης, Ούμπιδες, Χαρίσης, Μανούσος, Ενσικουλού (63’ Βέλλιος), Γιακουμάκης, Μπαένα (76’ Μάντσον).

Βόλος (Αλμπέρτο Γκαγιέκο): Γκαραβέλης, Διαμαντής, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Ντεντάκης (64’ Λύρατζης), Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Ζοάο (90+2’ Τσαούσης), Τόρες, Γέντρισεκ (73’ Μάντζης).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment