PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Πέντε χρόνια διάλειμμα από τη μουσική η Adele


Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα για πέντε χρόνια, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα, η Adele αποφάσισε ότι θέλει να αφιερώσει χρόνο στον σύντροφό της, τον 41χρονο Simon Konecki και στο γιο της Angelo, ο οποίος είναι πλέον 3 ετών, γι’ αυτό και έκρινε ότι η καλύτερη λύση είναι να μείνει εκτός της μουσικής βιομηχανίας για πέντε χρόνια.

«Είπε στους φίλους της ότι θα μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πέντε χρόνια, πριν βγάλει νέο άλμπουμ», αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη άτομα από το κοντινό περιβάλλον της ερμηνεύτριας, τα οποία υποστήριξαν πως η Adele «δεν θέλει να χάσει ούτε λεπτό από τη ζωή του γιου της», αν και γνωρίζει ότι η απουσία της θα είναι «σκληρή» για τους θαυμαστές της.

Η Adele ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της τον περασμένο μήνα και θα δώσει συνολικά 105 συναυλίες σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της, η οποία κλείνει στις 15 Νοεμβρίου στο Μεξικό, η 28χρονη τραγουδίστρια σχεδιάζει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment