PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Πέντε επιπλέον νέα έργα για τη Δυτική Αθήνα


Η Περιφέρεια Αττικής, με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, αναβάθμιση των υποδομών και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, χρηματοδοτεί κι άλλα σημαντικά νέα έργα.

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πέμπτης 29 Ιουνίου 2017, εντάχθηκαν στα χρηματοδοτούμενα από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, πέντε νέα σημαντικά έργα που αφορούν τη Δυτική Αθήνα και παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα. Τα έργα αυτά, προστίθενται στο μεγάλο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας για τη Δυτική Αθήνα, το οποίο πλέον αγγίζει το ύψος των 130 εκ. €.

erga-perifereias-dytika

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, Σπύρος Τζόκας, μετά το τέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη.

Τόνισε ότι τα έργα αυτά, θα συμβάλλουν σε σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που γίνεται αυτά τα χρόνια από την Περιφερειακή Διοίκηση να αλλάξει την εικόνα εγκατάλειψης που είχε η Δυτική Αθήνα.

Τέλος, σημείωσε ότι η συνεργασία με τους Δήμους της περιοχής έχει αρχίσει να αποδίδει αποτελέσματα και πως κάθε νέα μελέτη που ετοιμάζεται από τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας (στους άξονες που έχουν από κοινού συμφωνηθεί) αντιμετωπίζεται ιδιαίτερα ευνοϊκά από την Περιφερειακή Διοίκηση και όταν το επιτρέπουν οι δυνατότητες της Περιφέρειας εντάσσεται στη χρηματοδότηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment