PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πέθανε ο 30χρονος ναυτικός από την έκρηξη στο πλοίο Blue Horizon


Την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Ηρακλείου άφησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 30χρονος εγκαυματίας μετά το ατύχημα στο πλοίο Blue Horizon.

Την είδηση του θανάτου του 30χρονου ναυτικού επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου στο αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Νίκος Λαγκαδιανός μιλώντας στο CNN Greece.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο ναυτικό που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τον κ. Λαγκαδιανό, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο έχει υποστεί μετατραυματικό σοκ.

Η κατάσταση της υγείας των υπολοίπων τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία, αφού είναι ελαφρά τραυματισμένοι.

Κλιμάκια του Λιμενικού, των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας έχουν πάει στο σημείο όπου σημειώθηκε η έκρηξη στο επιβατηγό πλοίο σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Κρήτης για να διερευνήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σύμφωνα με τον κ. Λαγκαδιανό, δεν είναι σίγουρο αν το πλοίο θα πραγματοποιήσει το σημερινό δρομολόγιο, “περιμένουμε να το δούμε γιατί μπορεί η ζημιά τελικά να μην είναι τόσο σοβαρή και να μπορέσει να το κάνει το δρομολόγιο στις 9 το βράδυ”.

Υπενθυμίζεται πως στο ατύχημα τραυματίστηκαν συνολικά τέσσερα άτομα, ωστόσο σε δύο παρήχθησαν μόνο οι πρώτες βοήθειες.

«Διαρροή ατμού»

Σε ανακοίνωσή της, η πλοιοκτήτρια εταιρεία αναφέρει πως κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης εκδηλώθηκε διαρροή ατμού στο μηχανοστάσιο του πλοίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment