PeristeriNews.gr
Media

Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Σγόντζος


Έφυγε από τη ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός – δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κώστας Σγόντζος, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο ίδιος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσίαση της εκπομπής «Μουσικό καλειδοσκόπιο» και τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα».

Τον θάνατό του ανέφερε σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, γράφοντας:

«Καλοκαίρι 2014. Ιούνιος για την ακρίβεια. Μόλις έχει τελειώσει η σεζόν για την εκπομπή “Ρεπορτάζ” Action24. Όλη η παλιοπαρέα αλλά και η ομάδα του e-reportaz.gr βγήκαμε να τα πιούμε! Ανάμεσα μας και η ψυχή της παρέας.

Ο Κωνσταντίνος Σγόντζος. Ένα μεγάλο “παιδί” με καρδιά αγγέλου. Πραγματικά! Σήμερα έμαθα ότι δεν είναι κοντά μας! Βρίσκεται δίπλα με άλλα αγγελάκια στον Παράδεισο. Γεια σου αδελφέ μου, καλό ταξίδι και σε ευχαριστώ για όλα».

Ο Κώστας Σγόντζος έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» το 1997 ενώ παρουσίασε και το «Μουσικό Καλειδοσκόπιο». Εκτός από την ΕΡΤ είχε δουλέψει στον ΑΝΤ1, τον ΣΚΑΪ και τον ALPHA.

Το 2014 ήταν μουσικός παραγωγός στον Atlantis 105.2 FM ενώ δούλεψε επίσης στους ραδιοσταθμούς ERA 2, ERA sport, TOP FM, ANT1 FM, ROCK FM, SKYROCK, PLANET.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Alter Ego απέκτησε τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας»

Peristeri News

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment