PeristeriNews.gr
Media

Πέθανε ο ιδρυτής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Κώστας Μότσης


Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών, ο Κώστας Μότσης, ιδρυτής του πρώτου πανελληνίου αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού, της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ασχολήθηκε για περισσότερα από 30 χρόνια με το αθλητικό ρεπορτάζ, ενώ για χρόνια είχε διευθυντικό πόστο στο ραδιόφωνο και αγαπήθηκε μέσα από την κυριακάτικη εκπομπή του «Μικρόφωνο στα γήπεδα».

Διετέλεσε επί πολλά χρόνια διευθυντής επικοινωνίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, αλλά και στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, ενώ υπηρέτησε την αθλητική δημοσιογραφία και από άλλα διευθυντικά πόστα.

Τη βαθύτατη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του Κώστα Μότση εξέφρασε η διοίκηση της ΕΡΤ και πρόσθεσε ότι «με το ήθος του, τον επαγγελματισμό του και την αγάπη του για τη δημοσιογραφία, δίδαξε γενιές δημοσιογράφων».

«Ο χαμός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό και προκαλεί μεγάλη θλίψη σε όσους είχαν την ευκαιρία και την τιμή να τον γνωρίσουν και να δουλέψουν μαζί του», πρόσθεσε.

«Χάσαμε σήμερα έναν ακόμα αγαπημένο συνάδελφο, φίλο, συναγωνιστή, αλληλέγγυο και επαγγελματία, τον Κώστα Μότση, που έφυγε ξαφνικά για τη γειτονιά των αγγέλων, μετά τη χθεσινή εκπομπή του στην αγαπημένη του ΕΡΤopen κατά τη διάρκεια της οποίας ήταν αρκετά ευδιάθετος», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Alter Ego απέκτησε τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας»

Peristeri News

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment