PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Πέθανε ο ηθοποιός Λουκ Πέρι


Την τελευταία του πνοή άφησε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες ο δημοφιλής ηθοποιός Λουκ Πέρι, ο οποίος είχε γίνει γνωστός τη δεκαετία του ’90 υποδυόμενος τον «Ντίλαν» στην αμερικανική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ, δίπλα στον 52χρονο ηθοποιό, τον οποίο οι γιατροί του νοσοκομείου St. Joseph’s Hospital στην Καλιφόρνια, είχαν θέσει σε τεχνητό κώμα προκειμένου ο εγκέφαλος του να αναρρώσει, βρίσκονταν συνεχώς η οικογένειά του.

Ο Λουκ Πέρι γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1966 στο Μάνσφιλντ του Οχάιο. Μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να κυνηγήσει το όνειρό του στην ηθοποιία. Η τηλεοπτική του καριέρα ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών

Παρόλα αυτά, η δόξα του έφτασε στο απόγειό της και έγινε είδωλο της νεολαίας ως Ντίλαν ΜακΚέι στην σειρά των 90’s «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» του Fox, μία σειρά που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και στην Ελλάδα.

Πρωταγωνίστησε σε δέκα σεζόν της σειράς, ενώ έπαιξε σημαντικούς ρόλους στις σειρές «Another World», «Oz», «Jeremiah», «Windfall», «John from Cincinnati» και «Body of Proof».

Στον κινηματογράφο είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «8 Seconds» και το «Πέμπτο στοιχείο» του Λικ Μπεσόν, ενώ συμμετείχε και στην τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ», που πραγματεύεται την ιστορία του Τσαρλς Μάνσον.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι υπέστη εγκεφαλικό μία ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι η θρυλική σειρά θα επιστρέψει το καλοκαίρι ως μίνι σειρά έξι επεισοδίων.

Η «Μπρέντα», Σάνεν Ντόχερτι, συμπρωταγωνίστρια του στη σειρά είχε στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης για τον Πέρι. «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα αρχίσω να κλαίω. Τον αγαπώ και ξέρει ότι τον αγαπώ. Είναι ο Ντίλαν μου», είπε σε μια συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment