PeristeriNews.gr
Media

Πέθανε ο εκδότης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Σπύρος Δούκας


«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 90 ετών, ο επί 24 χρόνια εκδότης της ημερήσιας εφημερίδας «Πελοπόννησος» της Πάτρας, Σπύρος Δούκας.

Από το 1986 ως το 2011 ανέλαβε την έκδοση της ιστορικής και μακροβιότερης εφημερίδας της Ελλάδας, μαζί με την σύζυγό του Νανά, αφήνοντας την σφραγίδα του στα εκδοτικά χρονικά της χώρας.

Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερερειακών Εφημερίδων.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο Σπύρος Δούκας έφυγε αιφνιδίως από την ζωή στο σπίτι του, στις 8:40 το βράδυ της Τρίτης, έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία.

Συλλυπητήρια Κυρ. Μητσοτάκη για την απώλεια του ιστορικού εκδότη

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του ιστορικού εκδότη της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Σπύρου Δούκα εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Σπύρος Δούκας σφράγισε την πορεία της “Πελοποννήσου” σε δύσκολα για τον Τύπο χρόνια και με το Ίδρυμα “Λήδας, Νανάς και Σπύρου Δούκα” προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στην αχαϊκή κοινωνία» αναφέρει ο πρόεδρος της Ν.Δ.

«Κέρδιζε αμέσως όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά και διακρίθηκε για την ευσυνειδησία του και τη διάθεσή του να προσφέρει. Για αυτό άλλωστε και παρασημοφορήθηκε.

Στην οικογένειά του, αλλά και την οικογένεια της “Πελοποννήσου” που τόσο αγάπησε και ποτέ δεν εγκατέλειψε, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment