PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Φόρστερ


Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός, Ρόμπερτ Φόρστερ, ο οποίος προτάθηκε για Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία “Jackie Brown” του Κουέντιν Ταραντίνο και εμφανίστηκε σε περισσότερα από 100 κινηματογραφικά έργα.

Ο ηθοποιός πέθανε την Παρασκευή στο Λος Άντζελες από καρκίνο του εγκεφάλου.

Ο Ταραντίνο δημιούργησε τον χαρακτήρα του Μαξ Τσέρι, έχοντας τον Φόρστερ στο μυαλό του και ο ρόλος του χάρισε την πρώτη υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Γεννημένος τον Ιούλιο του 1941 στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, ο Φόρστερ ξεκίνησε την καριέρα του από το Μπρόντγουεϊ και την παράσταση “Mrs. Dally Has a Lover” και στη συνέχεια ο Τζον Χιούστον τον επέλεξε να συμμετάσχει μαζί με τους Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Μάρλον Μπράντο στην ταινία του 1967 “Ανταύγειες σε χρυσό μάτι” (Reflections in a Golden Eye).

Έχει υποδυθεί τον πατέρα του Τιμ Άλεν στην τηλεοπτική κωμωδία “Last Man Standing” και τον πατέρα μιας μητέρας σε κώμα στην ταινία “The Descendants” (Οι Απόγονοι) του Αλεξάντερ Πέιν.

Ο Ντέιβιντ Λιντς έδωσε στον Ρόμπερτ Φόρστερ έναν ξεχωριστό ρόλο στην ταινία “Mulholland Dr.” και στο reboot του “Twin Peaks”.

Ο Ρόμπερτ Φόρστερ που πρωταγωνίστησε στην αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά “Breaking Bad” πέθανε την ημέρα που άρχισε να προβάλλεται στους κινηματογράφος η τελευταία του ταινία “El Camino: A Breaking Bad Movie”.

Οι συμπρωταγωνιστές του στο “Jackie Brown” Σάμιουελ Τζ. Τζάκσον και Παμ Γκριέρ έσπευσαν με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εκφράσουν τη θλίψη τους για τον θάνατο του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Leave a Comment