PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Πάρτι» ανακύκλωσης στο Άλσος Δήμου Περιστερίου


Ο Δήμος Περιστερίου διοργάνωσε μια μουσική γιορτή για την ανακύκλωση, τις 8 Νοεμβρίου 2015 στο Άλσος Περιστερίου, με στόχο της ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Μικροί και μεγάλοι δημότες χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά έφτιαξαν και έπαιξαν με αυτά τη δική τους μουσική.

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, τόνισε ότι: “Η επιλογή της δράσης έγινε πρωτίστως για τα παιδιά. Η νέα γενιά είναι αυτή που πρέπει να ευαισθητοποιηθεί στο θέμα της ανακύκλωσης. Βεβαίως οι γονείς είναι αυτοί που πρέπει να δώσουν το παράδειγμα. Έτσι μόνο θα εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας”.

Παράλληλα, απόλαυσαν γνωστές μουσικές επιτυχίες και χορευτικούς ρυθμούς jazz, latin, rock, samba και hip hop από το Voyage Group με στοιχεία Διαδραστικής Ρυθμολογίας.

Ήταν μια πρωτότυπη μουσικο – ηχητική εναλλακτική παρουσίαση, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα Jazz for kids του μουσικού Αλέξανδρου Χρηστίδη.

Πολλοί δημότες έφεραν μαζί, τα δικά τους ανακυκλώσιμα υλικά και μαζί με τα όργανα χεριού που μοίρασε στους παρευρισκόμενους ο κ. Χρηστίδης, σύντομα η εκδήλωση μετατράπηκε σε ένα μουσικο- χορευτικό διαδραστικό πάρτι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment