PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πάμε για την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ


Μια πολύ καθοριστική αγωνιστική εβδομάδα για τον ανδρικό τμήμα μπάσκετ ξεκινάει αύριο…

Μια πολύ καθοριστική αγωνιστική εβδομάδα για τον ανδρικό τμήμα μπάσκετ ξεκινάει αύριο με προγραμματισμένα τρία παιχνίδια (Τετάρτη, Σάββατο, Τετάρτη) τα οποία θα κρίνουν τη συμμετοχή ή μη του Περιστερίου στα πλέι οφ.

Πρώτος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ ο οποίος έρχεται στο Περιστέρι με στόχο να διατηρηθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με δυο προσθήκες στο ρόστερ του, τον αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ Ντιόντε Κρίστμας (25 χρ. – 1.96) και τον κροάτη πάουερ φόργουορντ Σβόνκο Μπούλιαν (24 χρ. – 2.06). Αμφότεροι αναμένεται να ντεμπουτάρουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το Περιστέρι, παίρνοντας δύναμη από τον κόσμο του, θέλει πολύ αυτό το παιχνίδι το οποίο μπορεί να του αλλάξει (ακόμα πιο πολύ προς το καλύτερο!) ολόκληρη τη χρονιά.

Ο Γιώργος Βόβορας και ο Σωκράτης Ψαρόπουλος μίλησαν στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΒΟΡΑΣ (συνεργάτης Α. Πεδουλάκη)

Άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, ένα παιχνίδι – κλειδί για την κατάταξη μας και τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα η οποία έκανε προσθήκες τον τελευταίο καιρό, άρα υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας ως στοιχείο της αναμέτρησης.

Μοιάζει τετριμμένο, αλλά και σ’ αυτή την περίπτωση τα ριμπάουντ και ο έλεγχος του ρυθμού θα μας βοηθήσουν να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη.

Σπουδαία θα είναι και η βοήθεια που θα μας προσφέρει ο κόσμος μας, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι το οποίο αναμένεται δυνατό, με σκληρές μονομαχίες.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Το χρειαζόμαστε πολύ αυτό το παιχνίδι διότι είναι ένα από αυτά που θα κρίνουν τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή και ελπίζω στο τέλος της εβδομάδας, η οποία -στο αγωνιστικό της σκέλος- ξεκινάει για μας από τον ΠΑΟΚ, να είμαστε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από πέρυσι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment