PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πάλεψε ο Ατρόμητος αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό


Ο Ατρόμητος πάλεψε απέναντι στον Ολυμπιακό στο Περιστέρι για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Μόλις στο 7′, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη τους ευκαιρία στο ματς, όταν ο Ρέαμπτσιουκ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ελ Αραμπί με καρφωτή κεφαλιά ανάγκασε τον Μανδά σε μια εκπληκτική απόκρουση.

Ο Ατρόμητος περίμενε τον Ολυμπιακό και θέλησε να αιφνιδιάσει στο 22′ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να κάνει το σουτ πίσω από τη σέντρα, αλλά αστόχησε.

Οι Περιστεριώτες στο 41′ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Σεμέδο, αλλά ο διαιτητής Τσαγκαράκης είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, πήρε το προβάδισμα με τον Στρούγγη να προσπαθεί να προστατέψει τη μπάλα από τον Μπρούμα, αλλά ο παίκτης του Ολυμπιακού έβαλε το πόδι του και σκόραρε με τον τερματοφύλακα Μανδά να έχει βγει για να μπλοκάρει.

Ο Ατρόμητος φωνάζει για σπρώξιμο του σκόρερ του Ολυμπιακού στον Έλληνα στόπερ, αλλά ο ρέφερι έδειξε σέντρα γράφοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησαν να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη με ένα δεύτερο γκολ. Στο 55′, ο Καμαρά σούταρε από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Μανδάς μπλόκαρε και στο 68′ το πλασέ του Μπρούμα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Στο 70′, το φάουλ του Φορτούνη κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Εμβιλά είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 75′, ο Φορτούνης σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου με το ένα χέρι έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ. Εφτά λεπτά αργότερα, ο Ραντζέλοβιτς έκανε το γυρισμα από τα δεξιά, αλλά η προβολή του Ελ Αραμπί δεν βρήκε δίχτυα.

Ο Ατρόμητος δεν έκανε ούτε φάση στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε με 1-0.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Νάτσος (72′ Νταβιώτης), Σάλομον (61′ Ούμπιδες), Γκάλο, Χαρίσης, Ραμπέλο (61′ Μουνίθ), Χριστοδουλόπουλος (61′ Μανούσος), Μάτιτς (78′ Αγκάγιεφ)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα (64′ Σισέ), Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά (90′ Χολέμπας), Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (64′ Φορτούνης), Μπρούμα (79′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (90′ Πέπε)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment