PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πάει στην ΚΕΔ ο Ατρόμητος!


Μπορεί ο Ατρόμητος να υπέστη την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα την 11η αγωνιστική, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πανηγυρίζουν. Το χθεσινό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν αρνητικό και όπως είπε και ο Νταμίρ Κάναντι η βελτίωση είναι το πρώτο ζητούμενο.

Παρ’ όλα αυτά, πέρα από το αγωνιστικό, που ο Αυστριακός έχει αποδείξει ότι μπορεί να το φτιάξει και να βάλει εκ νέου την ομάδα του στον δρόμο των επιτυχιών, η διοίκηση από την πλευρά της ετοιμάζεται να ζητήσει εξηγήσεις από την ΚΕΔ και όχι μόνο επειδή υπάρχουν παράπονα από τη χθεσινή διαιτησία.

Για τις χθεσινές φάσεις έχουν ειπωθεί πολλά. Στον Ατρόμητο θεωρούν υπάρχει πέναλτι στον Ενσικουλού στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, υπάρχει περίπτωση κόκκινης κάρτας στον Σισέ για αντιαθλητικό χτύπημά του στον Κουλούρη, ενώ στη φάση του 1-2 τονίζουν ότι πρώτα από όλα δεν υπάρχει φάουλ στο μαρκάρισμα του Μάντσον πάνω στον Φορτούνη και επιπλέον υπάρχει οφσάιντ του Βούκοβιτς. «Δύσκολη φάση μεν, οφσάιντ δε», λένε χαρακτηριστικά ενώ για το πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός στη φάση του Γιαννούλη με τον Ποντένσε σημειώνουν μέσω… ρητορικού ερωτήματος αν έχει δοθεί ποτέ τέτοιο πέναλτι στα χρονικά του ποδοσφαίρου.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το ματς πέρασε, αλλά το παράπονο του Ατρόμητου είναι γενικό στην προκειμένη περίπτωση. Πριν από την τριάδα αγώνων κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό είχε ζητήσει ως ο 2ος της βαθμολογίας ξένους διαιτητές, αίτημα το οποίο είχαν καταθέσει κι άλλες ομάδες κι έγινε αποδεκτό. Η ΚΕΔ – παρά τη σύμφωνη γνώμη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού – όχι μόνο δεν έκανε δεκτό αυτό το αίτημα, αλλά ειδικότερα στην περίπτωση του Ολυμπιακού όρισε έναν διαιτητή που δεν καν στους καλύτερους στη Super League, σύμφωνα με την ίδια την αξιολόγηση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ορισμός του στο Περιστέρι ήταν μόλις ο 3ος στο φετινό πρωτάθλημα και όπως και στο περσινό ματς της Νέας Σμύρνης ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό, τα έκανε… μαντάρα.

Στον Ατρόμητο τονίζουν ότι με αυτή τη συμπεριφορά φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση της ΚΕΔ να μην δίνεται το δικαίωμα σε μια ομάδα να διεκδικήσει τους στόχους της, ανεξάρτητα από το ποιο είναι το όνομά της.

Από το Περιστέρι έχει φύγει ήδη το αίτημα για ακρόαση και ελπίζουν η κατάληξη να είναι διαφορετική από το αίτημα που είχαν κάνει για ξένους διαιτητές…

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment