PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ο Johnny Depp υποδύεται τον Donald Trump


Ο Αμερικανός ηθοποιός Johnny Depp υποδύεται τον Donald Trump σε μία ταινία – παρωδία μεσαίου μήκους που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ένα έργο που ο ίδιος ο υποψήφιος για το χρίσμα του ρεπουμπλικανικού κόμματος υποτίθεται ότι έγραψε και σκηνοθέτησε, τη δεκαετία του 1980.

Το σχέδιο αυτό παρέμεινε μυστικό και κυκλοφόρησε λίγο μετά τη νίκη του Donald Trump στις προκριματικές εκλογές του New Hampshire.

Σε μία σκηνή πριν την έναρξη της ταινίας, ο σκηνοθέτης Ron Howard εξηγεί ότι αυτή η ταινία μεσαίου μήκους, διάρκειας μικρότερης των 50 λεπτών, αποτελεί μία προσαρμογή του βιβλίου του Trump, «The Art of the Deal», που δημοσιεύτηκε το 1987.

Ο 61χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης είπε ότι ανακάλυψε μία βιντεοκασέτα αυτής της ταινίας το περασμένο καλοκαίρι, σε μια άδεια σοφίτα στο Φοίνιξ στην Αριζόνα. Στους τίτλους της ταινίας, η οποία έχει μεγάλες επιρροές από τη δεκαετία του 1980, ο Donald Trump πιστώνεται ότι έγραψε το σενάριο, υπέγραψε τη σκηνοθεσία, ήταν παραγωγός και έγραψε τη μουσική.

Johnny-Depp_Donald-Trump-2

Ο Johnny Depp ενσαρκώνει τον δισεκατομμυριούχο σε αυτήν την παρωδία, που λοιδορεί τον μεγάλο εγωισμό του υποψηφίου του Λευκού Οίκου. Στην αρχή της, ο ίδιος εξηγεί ότι είδε, σε ηλικία 10 ετών, μία φωτογραφία που «άλλαξε τη ζωή του», εκείνη που απεικονίζεται ένα παιδί ενώπιον του Taj Mahal, του περίφημου μαυσωλείου στην Ινδία.

«Ευχήθηκα μια μέρα να αποκτήσω το δικό μου Taj Mahal. Τριάντα χρόνια μετά, εγκαινίασα ένα. Ήταν ακόμα πιο φίνο καθώς επρόκειτο για ένα καζίνο, που βρισκόταν σε μια περιοχή πολύ πιο όμορφη από την Ινδία: το Νιου Τζέρσεϊ» περιγράφει ο Trump στην ταινία.

Εκτός του 52χρονου Depp, στην ταινία συμμετέχουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Alfred Molina, Patton Oswalt, Andy Richter, Stephen Merchant και ο Henry Winkler, ο οποίος ερμήνευσε το ρόλο του Fonzie στο πλευρό του Ron Howard, στην τηλεοπτική σειρά «Happy Days».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο συνθέτης Δήμος Μούτσης

Peristeri News

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Peristeri News

Περιστέρι: Συναυλία αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση από το ΚΚΕ

Peristeri News

Leave a Comment