PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο Chris Brown έσπασε τηλεοπτικό πλατό


Γυμνός έφυγε από τηλεοπτικό πλατό, αφού πρώτα έσπασε ένα παράθυρο, ο Chris Brown, καθώς εκνευρίστηκε όταν τον ρώτησαν για τον ξυλοδαρμό της Rihanna την περίοδο που ήταν ζευγάρι!

Γυμνός έφυγε από τηλεοπτικό πλατό, αφού πρώτα έσπασε ένα παράθυρο, ο Chris Brown, καθώς εκνευρίστηκε όταν τον ρώτησαν για τον ξυλοδαρμό της Rihanna την περίοδο που ήταν ζευγάρι!

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό του «Good Morning America» του καναλιού ABC για να παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ. Όταν, όμως, η κουβέντα πήγε στην Rihanna… έγινε ταύρος μαινόμενος.

«Αυτό για μένα είναι κάτι που έχει τελειώσει, βρίσκεται στο παρελθόν. Έχω συγκεντρωθεί απόλυτα στο νέο μου album. Πιστεύω ότι είναι αυτό που θέλει ο κόσμος να ακούσει από μένα. Μέσα από αυτό θα βρείτε απαντήσεις για ό,τι συνέβη πριν δυο χρόνια», είπε ο Chris στην Robin Roberts, όμως, εκείνη δεν ικανοποιήθηκε και συνέχισε να ρωτά!

Στις επίμονες ερωτήσεις της παρουσιάστριας ο Chris απέφυγε πάση θυσία να απαντήσει, ενώ, όταν έγινε το διαφημιστικό break, ξέσπασε!

Αφού πήγε στο καμαρίνι του, άρπαξε μια καρέκλα με την οποία έσπασε το παράθυρο, ενώ απαθανατίστηκε να τρέχει γυμνός από την μέση και πάνω προς την Times Square! Παράλληλα, «έπεφταν» και τα ανάλογα μπινελίκια…

«Δεν αντέχω τους ανθρώπους που σκαλίζουν συνεχώς το παρελθόν. Από την άλλη, επαινούμε συνεχώς τον Charlie Sheen και άλλους celebrities, για τα τεράστια λάθη τους», έγραψε ο ίδιος στο Twitter του. Στη συνέχεια όμως έσβησε αυτό το μήνυμα και έγραψε πως αφιερώνει τον δίσκο στους θαυμαστές του.

Από την πλευρά τους,οι παραγωγοί του ABC δήλωσαν ότι ο τραγουδιστής είχε συμφωνήσει να μιλήσει για την Rihanna πριν το ξεκίνημα της εκπομπής και οι ερωτήσεις ήταν «απόλυτα σχετικές».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment