PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο Bryan Cranston ανακοίνωσε ότι ανάρρωσε από κορωνοϊό


Με μία ανάρτήσή του στο Instagram ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς Breaking Bad, Bryan Cranston, ανακοίνωσε όχι μόνο ότι είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό αλλά ότι έχει πλέον αναρρώσει.

Μάλιστα, έδωσε και τις δικές του συμβουλές. «Λοιπόν, θέλω απλώς να σας ενθαρρύνω να έχετε λίγο περισσότερη υπομονή. Ήμουν αρκετά αυστηρός στο να τηρήσω τα πρωτόκολλα και έτσι όμως… μολύνθηκα από τον ιό. Ναι, ακούγεται τρομακτικό τώρα που πάνω από 150.000 Αμερικανοί είναι νεκροί εξαιτίας αυτού. Ήμουν ένας από τους τυχερούς. Ήπια συμπτώματα.

Ξέρω ότι ήμουν ευλογημένος και σας καλώ να συνεχίσετε να φοράτε τη μάσκα, να πλένετε τα χέρια σας και να κρατάτε αποστάσεις. Μπορούμε να επικρατήσουμε, αλλά ΜΟΝΟ αν ακολουθήσουμε τους κανόνες μαζί. Να είστε καλά – Μείνετε ασφαλείς» ανάφερε στην ανάρτησή του ο αγαπημένος πρωταγωνιστής.

Ο Cranston μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο, όπου βρέθηκε στο Κέντρο Δωρεών UCLA, για να δωρίσει πλάσμα. Οι επιστήμονες λένε ότι οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό μπορεί να έχουν αντισώματα στο πλάσμα τους που θα μπορούσε να βοηθήσει άλλους ασθενείς με κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment