PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ο 6ος κύκλος «The Walking Dead» κάνει πρεμιέρα


Περισσότερο μυστήριο, δράση και αγωνία την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Το «The Walking Dead», η σειρά που έχει σπάσει όποιο ρεκόρ τηλεθέασης έχει θέσει η ίδια, επιστρέφει με τα νέα επεισόδια του 6ου κύκλου, που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 22:45, στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή στην Αμερική.

Βασισμένη στην πετυχημένη, ομώνυμη σειρά κόμικ των Robert Kirkman, Tony Moore και Charlie Adlard, το «The Walking Dead» μάς μεταφέρει σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου η ανθρωπότητα έχει προσβληθεί από έναν θανατηφόρο ιό και μια ομάδα επιζώντων μάχεται για την επιβίωσή της.

Η αριστουργηματική σειρά, έχει ήδη αφήσει το στίγμα της στην ιστορία της τηλεόρασης, επανακαθορίζοντας το zombie genre και δημιουργώντας ένα πιστό κοινό εκατομμυρίων τηλεθεατών, σε όλο τον κόσμο. H αναμονή για τους φανατικούς της σειράς τελείωσε, καθώς ο 6ος κύκλος ξεκινάει γεμάτος με ακόμα περισσότερο μυστήριο, δράση και αγωνία.

Ο νέος κύκλος βρίσκει τους πρωταγωνιστές να συνειδητοποιούν ότι έχουν πολύ μεγαλύτερη ευθύνη από την απλή επιβίωση. Η ηθική διαμάχη φαίνεται ξεκάθαρα στην εξέλιξη του χαρακτήρα του Rick Grimes (Andrew Lincoln), ο οποίος βρίσκει ξανά την χαμένη του ανθρωπιά.

Πιστός στις βασικές αρχές της ανθρωπιάς

Ο Rick καλείται να δώσει μία εσωτερική μάχη, καθώς αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην οπτική της Carol (Melissa McBride) – που θεωρεί ότι η νέα πραγματικότητα προϋποθέτει σκληρές και δραστικές αποφάσεις -, και την οπτική του Morgan (Lennie James) – που έχει την ακλόνητη πίστη ότι η ανθρωπιά μπορεί να κυριαρχήσει στον νέο μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που έχει δημιουργηθεί. Η πορεία του Rick θα τον μεταμορφώσει από τον άνθρωπο που δεν εμπιστεύεται κανέναν και θεωρεί ότι είναι καλύτερο να σκοτώσει πριν τον σκοτώσουν, σε εκείνον που συνειδητοποιεί τη σημασία του να μένεις πιστός στις βασικές αρχές της ανθρωπιάς.

Το πρώτο επεισόδιο του 6ου κύκλου – το οποίο θα είναι διάρκειας 90 λεπτών – θα έχει ενσωματωμένες επεξηγηματικές αναδρομές, ενώ ένα σημαντικό μέρος του πρώτου μισού της σεζόν θα εξερευνήσει τους χαρακτήρες πριν οι walkers καταλάβουν το μέρος.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τους λάτρεις της καταιγιστικής δράσης και των εντυπωσιακών εφέ που καταφέρνουν να δημιουργούν μια ιδιαίτερα τρομακτική ατμόσφαιρα. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα στατιστικά του «The Walking Dead» σε κάθε κύκλο πάνε και καλύτερα, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Ο μέσος όρος θεατών του πρώτου κύκλου ήταν 5.240.000, 6.900.000 του δεύτερου, 10.400.000 του τρίτου, 13.300.000 του τέταρτου και 14.400.000 του πέμπτου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment