PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο Όλιβερ Στόουν έκανε το ρωσικό εμβόλιο


O Όλιβερ Στόουν έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού επειδή «είχε ακούσει καλά πράγματα γι’ αυτό», όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο 74χρονος σκηνοθέτης σε ρωσικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ρωσία ξεκίνησε τη μαζική διανομή του Sputnik-V την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, προς το παρόν δεν προβλέπεται εμβολιασμός για τα άτομα άνω των 60 ετών στη χώρα, μετά από προειδοποιήσεις ειδικών ότι το εμβόλιο μπορεί να έχει βλαβερές επιπτώσεις στην υγεία τους.

Δεν είναι ξεκάθαρο πώς και γιατί έκανε τελικά το εμβόλιο ο δημιουργός του «Γεννημένος την 4η Ιουλίου», παρά τις προειδοποιήσεις.

«Έκανα το εμβόλιο, ναι. Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει, το έκανα πριν από λίγες μέρες. Έχω ακούσει καλά πράγματα για το ρωσικό εμβόλιο. Πρέπει να κάνω τη δεύτερη δόση σε 45 ημέρες περίπου. Πρέπει να επιστρέψω αλλά είμαι αισιόδοξος», είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης.

Μάλιστα ο σκηνοθέτης του «Πλατούν» εξέφρασε απορία γιατί η Δύση δεν δίνει την πρέπουσα σημασία στο ρωσικό εμβόλιο, παρά το γεγονός ότι είναι τόσο καλό. «Είναι ένα πολύ καλό εμβόλιο, δεν καταλαβαίνω γιατί η Δύση το αγνοεί».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, παρόλο που η έναρξη της διανομής των δυτικών εμβολίων έγινε δεκτή με γενικό ενθουσιασμό στα κράτη όπου έχουν εγκριθεί, δεν ισχύει το ίδιο και για το ρωσικό εμβόλιο που έχει προκαλέσει μεικτές αντιδράσεις.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η Daily Mail, υπάρχουν αναφορές για άδειες κλινικές στη Μόσχα όπου έχουν κληθεί να εμβολιαστούν υγειονομικοί υπάλληλοι και εκπαιδευτικοί κατά προτεραιότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment