PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο χειρότερος Ατρόμητος της σεζόν «κόλλησε» στη Ριζούπολη (video)


Μένοντας πολύ μακριά από τα συνηθισμένα αγωνιστικά του στάνταρ, ο Ατρόμητος έμεινε δίκαια στο 1-1 κόντρα στον μαχητικό Απόλλωνα στη Ριζούπολη, υποπίπτοντας στην πρώτη του πολύ μεγάλη γκέλα στο πρωτάθλημα.

Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος περνά περίοδο αγωνιστικής κάμψης πιστοποιήθηκε στη Ριζούπολη.

Στο πρώτο ματς μετά το εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στον τελευταίο Απόλλωνα, που είχε μόλις έναν βαθμό στο πρωτάθλημα και έμεινε απόλυτα δίκαια στο 1-1, αφού βάσει εικόνας ήταν το περισσότερο που άξιζε.

Χωρίς να ιδρώσουν ιδιαίτερα, οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο Ατρόμητος ήταν νωχελικός, κατάφεραν στο 26′ – έστω και με τυχερό τρόπο – να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Τριάδης από αριστερά πέρασε δύο παίκτες, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Χατζηισαΐα και ο Μέγερι που είχε καθυστερημένη αντίδραση δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 1-0.

Στο 35’ ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο 1-1, με τον Μπρούνο να πλασάρει μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Χουάντερσον έδιωξε, αν και του έφυγε η μπάλα από τα χέρια, με τον Λούκιτς να απομακρύνει σε κόρνερ προ του Κουλούρη, ωστόσο η ισοφάριση ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, Μπρούνο, υποδέχθηκε την κάθετη από τον Γιαννούλη, η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι, με την μπάλα να «επιστρέφει» στον Κωτσόπουλο, που ισοφάρισε.

Και ενώ θα περίμενε κανείς στο δεύτερο ημίχρονο τον Ατρόμητο να μπει με… φούρια για να γυρίσει πλήρως το παιχνίδι, αντιθέτως δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία ουσιαστική ευκαιρία, με τις αλλαγές του Αυστριακού τεχνικού (Μούγιακιτς, Μανούσος, Βασιλακάκης) να μην βοηθούν στην αλλαγή της εικόνας.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9JxZ9LixrEI]

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Χουάντερσον – Κοντοές, Λούκιτς, Τζανετόπουλος (54’ Ναδάλες), Οριουέλα – Κονέ, Γκίνο – Ακόστα, Μπεντινέλι (90’ Βαφέας), Τριάδης (73’ Ντεφεντερίκο) – Ελ-Χέλβε

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι – Κιβρακίδης (46’ Μανούσος), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Σάκιτς – Μπρούνο, Μάντσον (74’ Βασιλακάκης), Ούμπιδες, Γιαννούλης – Κωτσόπουλος (64’ Μούγιακιτς), Κουλούρης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment