PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ο Φλωρίδης πρότεινε προσφυγή στις κάλπες


Βόμβα στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ έριξε ο βουλευτής Γ. Φλωρίδης, ο οποίος μίλησε για κράτος σε αποδιοργάνωση και πρότεινε προσφυγή στις κάλπες.

Βόμβα στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ έριξε ο βουλευτής Γ. Φλωρίδης, ο οποίος μίλησε για κράτος σε αποδιοργάνωση και πρότεινε προσφυγή στις κάλπες.

Παραλάβαμε ένα κράτος σε αποδιοργάνωση, αλλά τώρα είναι σε αποσύνθεση, φέρεται να είπε ο κ. Φλωρίδης και πρόσθεσε ότι αν δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα, θα πρέπει να το πούμε στο λαό και να πάρει ο λαός το λόγο.

Ο κ. Φλωρίδης , αναφέρθηκε και στην αναδιάρθρωση τονίζοντας ότι δεν είναι ταμπού, ενώ επισήμανε ότι το θέμα έχει και μια πολιτική διάσταση, που είναι αν την αναδιάρθρωση την αποφασίζουν οι δανειστές ή οι κυβερνήσεις.

Βολές στο οικονομικό και επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης επέρριψαν και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τις τοποθετήσεις τους στην ΚΟ.

Ο βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να γίνει διακανονισμός χρόνου πληρωμής και επιτοκίου, ενώ ο Οδυσσέας Βουδούρης επισήμανε ότι πως δεν τιμωρήθηκε κανένας υπαίτιος και ζήτησε επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων.

Για αναδιάρθρωση τώρα με «κούρεμα» χθες μίλησε ο Έκτωρας Νασιώκας, ο οποίος επισήμανε ότι αυτό που βαραίνει περισσότερο είναι η αστοχία στον προϋπολογισμό του 2011 και τα τρία δισ. που απαιτούνται για την κάλυψή του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

Leave a Comment