PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ο Τραμπ παρουσίασε τις προτάσεις του για το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης


Τις προτάσεις του για τη μεταρρύθμιση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και ιατρικής περίθαλψης έδωσε στη δημοσιότητα ο Ντόναλντ Τραμπ, ο επικρατέστερος υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων εν όψει των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την 8η Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Οι προτάσεις του Τραμπ προβλέπουν μεταξύ άλλων την κατάργηση της μεταρρύθμισης του πρόεδρου Ομπάμα (γνωστή και ως Obamacare), την χορήγηση αδειών για να εισάγονται συνταγογραφούμενα φάρμακα στη χώρα, αλλά και την αντικατάσταση του προγράμματος Medicaid για τους φτωχούς και τους άπορους με χρηματοδοτήσεις προς τις πολιτείες.

Το σχέδιο του Τραμπ προβλέπει επίσης την πώληση ασφαλιστηρίων συμβολαίων υγείας και περίθαλψης με ισχύ πέραν των πολιτειακών συνόρων, την προώθηση μέτρων ώστε να εκπίπτουν πλήρως οι δαπάνες για την υγεία και την ασφάλιση από τη φορολογία εισοδήματος, κ.λπ.

«Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι κανείς δεν θα χρησιμοποιεί παραθυράκια απλά και μόνο επειδή δεν έχει χρήματα για να ασφαλίζεται», αναφέρεται στο κείμενο των προτάσεων που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment